Przygoda z ogrodnikiem

Temat dostępny też na forum: Przygoda z ogrodnikiem
Opinie do spektaklu: Przygoda z ogrodnikiem.
Przygoda z ogrodnikiem
Norm Foster

"Przygoda z ogrodnikiem" to czarna komedia z zaskakującą puentą, wybitnego kanadyjskiego autora - Norma Fostera. Znany jest on polskiemu widzowi z takich hitów scenicznych jak: "Między Łóżkami", "Ostra Jazda", "Old Love", czy "Randka w Ciemno na dwie pary".

Para aktorów - Państwo Dzicy, po latach pracy w teatrze, porzucają ambicje i mizerne życie aktorów ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sztuka przez duze S z Mucha i Cichopek w rolach glownych
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

A Agnieszka Włodarczyk?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bilet za 125 zet

a trzeba przez błoto na budowie przejść, połamane schody, drzwi z pękniętą szybą, obok portierni z lat 70-tych. Czy przed toaletami dalej siedzi dziadek co wydaje papier toaletowy - 20 cm za 2 zł?
Dobrze, ze po drodze można zajść do Biedronki i kupić cukierki teatralne.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super spektakl. Dawno tak się nie uśmiałam.
Bardzo profesjonalna gra aktorska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Koszmar

Wyszliśmy na przerwie z połowa sali-takiej szmiry dawno nie widziałam. W sumie współczuje aktorom...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra

Najgorsza sztuka na jakiej kiedykolwiek byłam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

dramat

Sztuka delikatnie mówiąc, słabiutka, ale miejsce wystawienia to dramat ! Jak można w takich warunkach wystawiać sztukę ! Ani do sali dojść, ani wypić kawkę, sama sala to głęboki PRL !!! Nigdy więcej tam nie pójdę !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

kompletnie nie warto

Straszny gniot, nie było w tej sztuce ani jednego śmiesznego tekstu. Aktorsko też słabo - ale z tej cienizny chyba żaden aktor nic by nie wyczarował.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

widz

Super sztuka. dużo śmiechu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swietna komedia.

Właśnie obejrzałem spektakl w Gdańsku NOT. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Osobiście mogę z czystym sercem polecić spektakl Super zabawa cała sala reagowała non stop salwami śmiechu. Fakt, że największą rozrywkę robi odtwórca roli Hala Dzikiego Michał Sitarski jednak pozostałym aktorom nie można niczego zarzucić. Satyra na dobrym poziomie. Szczerze polecam jedna z najlepszych sztuk komediowych .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...