Przygotowania do zabudowy nadmorskiej części Gdyni

Opinie do artykułu: Przygotowania do zabudowy nadmorskiej części Gdyni.

Na początku października powinniśmy poznać firmy ubiegające się o generalne wykonawstwo budynków mieszkalnych oraz mariny jachtowej na terenach po Dalmorze należących do Polskiego Holdingu Nieruchomości. Z kolei firma Vastint szykuje się do rozbudowy tzw. Waterfrontu o budynki mieszkalne i biurowce, które mają powstać u zbiegu ulic Waszyngtona i Hryniewickiego . Prace mają ruszyć latem przyszłego roku.

Polski Holding Nieruchomości (PHN) od lipca poszukuje wykonawcy swojej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kwiatkowski przewraca się w grobie. co ten szczur robi???

Takim trudem budowane nabrzeże a ten stawia tam takie chlewiki, bloki otoczone wysokim płotem :(
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 5

szczur grabarzem Gdyni

won z naszego miasta !
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 10

Kwiatkowski sie w grobie przewraca jak widzi ze na z takim trudem budowanym nabrzezu portowym powstsja klocki dla warszawki
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może masz racje to mieszkanie w wysokim standardzie

Ale takt jest taki ze co roku cena idzie do góry kwiec nie stracę na tym. Poza tym Gdynia mi się podoba
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

50 metrów to nie apartament, tylko klitka. Dałeś się oszukać.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie koniecznie ale

Jestem z dużego miasta w Polsce. Pracowałem w Gdyni z ludźmi z Gdańska. Korporacja. W większości sympatyczne mordy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy to są te zapowiadane "mieszkania +" dla najbardziej potrzebujących .... ????
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

W poście o 95 rocznicy Portu Gdyni napisałem - Szczure ! - lepiej nie umieraj bo jak tam dopadną cię inż. Kwiatkowski i p.

to marne twoje życie pozagrobowe !...
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 15

Kupisz apartament to wejdziesz.

J.W
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

A ja czekam dalej....

Żeby wejść jako stary Gdynianin na taras widokowy w Sea Towers dostępny DLA WSZYSTKICH MIESZKANCÓW miasta !!!
popieram tę opinię 146 nie zgadzam się z tą opinią 12

Przeprowadziłem się do Gdańska z Gdyni...

po prawie trzydziestu latach (urodzony w Gdyni) i nie żałuję.
Nie wiem co się dzieję z moim byłym miastem, ale nic dobrego to nie wróży w przyszłości.
Teraz jako Gdańszczanin do Gdyni wpadam tylko do znajomych "jak muszę"
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 65

bredzisz maniaku

artykul opisuje plany zabudowy terenow gdzie OD LAT zadna dzialalnosc portowa nie ma miejsca.... Najlepszym przykladem co tam sie teraz dzieje, jest parking dla samochodow zbudowany przez MW - lokalizacja pomiedzy Multikinem i Blyskawica....
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 15

Lepiej niech rosną w centrum chwasty i lezą puste butelki ?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 17

Port żyje i ma sie swietnie tylko w innym miejscu ... Moze tiry maja jeździć z kontenerami swietojanska ???
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 18

Oni są opłacani

byle by obrzydzić miasto wszystkim czytelnikom. Ale nie uda im się to :) My nadal kochamy Gdynię!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 11

Właśnie się zastanawiam czy zamswestowac.

Jestem z Krakowa już kupiłem jeden apartament w Gdyni rok temu. Teren mi się podoba. Ale byłem w porcie mnóstwo razy. O każdej porze dnia. I to jednak nie jest dobre miejsce do mieszkania. Tam wiatr strasznie wieje. Nikt normalny nie wychodzi na balkony w Sea Towers. No chyba ze w kurtce i czapce. Nawet latem opalanie się na balkonach jest mało realne plTo nie Hiszpania gdzie jest ciepło. Wiec te ilustracje z ludźmi na tarasach to żart ludzi z marketingu.
A powiedzmy sobie szczerze skoro za 50 metrów zapłaciłem 500 tys. To tam za 100 metrów 800-1000.000 zł jak nic plus 300 tys na wykończenie.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 10