Przygotowania do zabudowy nadmorskiej części Gdyni

Opinie do artykułu: Przygotowania do zabudowy nadmorskiej części Gdyni.

Na początku października powinniśmy poznać firmy ubiegające się o generalne wykonawstwo budynków mieszkalnych oraz mariny jachtowej na terenach po Dalmorze należących do Polskiego Holdingu Nieruchomości. Z kolei firma Vastint szykuje się do rozbudowy tzw. Waterfrontu o budynki mieszkalne i biurowce, które mają powstać u zbiegu ulic Waszyngtona i Hryniewickiego . Prace mają ruszyć latem przyszłego roku.

Polski Holding Nieruchomości (PHN) od lipca poszukuje wykonawcy swojej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem kazdy rozsadny nie z pis i samorzadnosci bedzie lepszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

od nowego roku

przy nab,Szwedzim ruszy przeładunek siarki luzem..cena tych waterfrontów spadna do zera...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kto twoim zdaniem moze byc slabszy?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Grunt, że "zaorane" wszystko...Po co komu stocznie nad morzem...Apartamentowce- to jest to!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie jestem ani za Szczurkiem ani za pis. Nie jestem tez zwiazany z nikim z pozostalych opcji. Popr nie moge patrzec jak Gdynia jest "zarzadzana". To miasto zasluguje na kogos lepszego
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdyby zabetonowany układ mógł trwać tylko dwie kadencje

to byłoby wielu. A teraz? Kto się wychyli, ten w tzw. khm samorządzie straci. Kto chce tracić?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na kogokolwiek...

Nie mam zamiaru wybierać "mniejszego zła'. Nie mam też zamiaru mieć z tego powodu wyrzutów sumienia. Nie mam również zamiaru być "odpowiedzialnym obywatelem". No bo dlaczego?
Może nawet lepsze "zło wyraźne i zdecydowane", bo Gdynia została ugotowana jak żaba. W "ciepłej wodzie" i słodkim, usypiającym smęceniu...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak to jest

Prezydent może pełnić urząd tylko dwie kadencje, a Szczurek i inne Budynie dożywotnio? Demokracja?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wzieli I klepli

Nie ma z kim o tym ,ani komu nie ma.taka sytuacja. Od lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stoisz z nożem przed jaskinią. Wiesz, że ktoś tam jest i prędzej czy później

ktoś z niej wyjdzie. Ktokolwiek to będzie zostanie obwołany potworem i zadźgany. A prawdziwy potwór zostanie w mieście królem, dopóki nie spali go do cna.

A ty dostaniesz kostkę cukru.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Porządziliście już sobie

co za łeb z ciebie popaprańcu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

No to dobrze.

Albo to nie dobrze. Chyba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ostatnie wyprzedaże wartościowych terenów,
przed wyborami
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

debilizm

będzie co wysadzac
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ile za metr 50 tys?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beton

Koncepcja widać jest wciąż ta sama Zapierdo..... Gdynię betonem. BARDZO TO JEST PRZYKRE
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia ? hallo...

Władze Gdyni 30 lat po upadku komuny nic nie mogą zrobić ws. Oceanarium (bo to nie ich tylko Instytutu Rybactwa itd.). Tak robią pomimo tego, że to byłby hit i marka dla Gdyni. Teraz oceanarium ma zrobić Gdańsk z Adamowiczem. I będzie hejt na Gdańsk ale sami tyłek ruszyć to nie, tylko krytykować itd... Gdynia, quo vadis Gdynia?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ale chyba masz jakieś preferencje wyborcze. Pochwal się na kogo oddasz swój głos.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5