Przyjaciolka

Hej, szukam przyjaciolki do wspólnego spędzania czasu;-)więcej info w e-mail baja2929@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjaźń to coś, co się stworzy z czasem, nie można zatem znaleźć przyjaciółki.
Jeśli zaś szukasz kogoś do wspólnego spędzania czasu, to może być ktokolwiek.
Lepiej szukasz kogoś o podobnych zainteresowaniach i poglądach. Raczej kogoś, kto będzie chciał spędzać czas w podobny do Ciebie sposób.
Powinnaś zatem wymienić, czego szukasz w drugiej osobie zamiast prowokować rozczarowania podczas wertowania maili i osób całkowicie nie w Twoim guście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty kurna anty spoleczniku siedzisz tu i d*pę każdemu trujesz zajmij się sobą a nie takie pitolety tu wypisujesz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Abstrahując od tego, że jest to przykład, jak nie zdobywa się przyjaciół, to proszę, mów do mnie z przecinkami, uszanuj mój nick... no i cała reszta:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Boże człowieku daj żyć innym udzielaj się na swoim poście
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Haha tak samo już mu powiedziałem jakiś idiotą normalnie:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I też nie używałeś znaków przystankowych;)
Jesteście tacy do siebie podobni, może jesteście dla siebie stworzeni. Umówcie się, zobaczycie, będzie fajnie.
Może nawet nabierzecie dystansu do życia, gdy zrozumiecie, że ono składa się z czegoś więcej niż moje posty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karolina, tak w czysto praktyczny sposób, jak można się udzielać się w swoim poście?

A skoro już Ci odpowiadam, to rada z głębi serca: zadbaj o siebie:) Życie to znacznie więcej niż to forum i jakiś Antyspołeczny, który kilkoma postami odbiera Ci możliwość życia. Otwórz oczy, odejdź od monitora lub chociaż użyj wyszukiwarki i doświadcz innych stron. Na świecie jest dużo więcej powodów do życia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anty mam wrażenie, że lubisz jak kobiety Ciebie ochrzaniają chyba lubisz taki typ?

Mylisz się. Po prostu nie jestem pajacykiem, którego można pociągnąć za sznurek a on będzie wierzgał wedle woli.
Nie ucieknę, bo każą mi odejść, nie będę rzucał wyzwiskami, bo mnie wyzwano, nie dam się sprowokować - jeśli nie będę miał na to ochoty:)
Krytyka obcych na mnie nie działa, bo wiem, kim jestem i znam się lepiej niż inni myślą, że mnie znają.

O kurcze to mi zaiponowałeś !
Wobrażałam sobie Ciebie jako drobnego cichego faceta w okularach z nosem w książkach:)

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (193 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...