Przyjaciółka żonatego problem z żoną

Jestem przyjaciółką żonatego faceta, znam go od ok 7miesięcy. Między nami jest 10 lat różnicy , on po 30 stce, ma 2 dzieci. Bardzo dobrze się dogadujemy. Mogę mu się ze wszystkiego zwierzyć, wie, że nie układa mi się z moim facetem, mogę mu powiedzieć wszystko. jest miły i opiekuńczy. Bardzo dużo smsujemy od rana do wieczora, do tego czaty. Ogromnym problemem jest jego żona. Widziałam ją tylko raz, nawet z nią nie rozmawiałam, spotykam się w zasadzie tylko z nim. Wie o mnie. No i zaczyna się problem bo mi kobieta nie daje żyć, wysyła smsy, że nie życzy sobie naszych kontaktów, on mi mówi, że zażądała żebyśmy zerwali kontakt. Oczywiście tego nie zrobiliśmy, bo dlaczego. Ona ma pretensje, ze się nadal przyjaźnimy, nawet napisała, że przez nas płacze, robi w domu awantury. No ale jeżeli jej mąż nie chce ze mną zerwać kontaktu to dlaczego ja mam? Napisałam jej w końcu żeby się odpier... I narazie spokój. Dodam, że mój przyjaciel ma inne koleżanki ale ona do nich nie pisze. A ona teraz siedzi w domu z dziećmi bo straciła pracę i widocznie jej się nudzi. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji, ja nie dam zniszczyć tej przyjaźni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 154

dla lubiących czytać powieści greckich fantazji , lub w wpatrywać się w treść SMSa, jak ktoś powiedział przed snem....
darmowa wycieczka na wyspę , turystyczna nagroda zawodu... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A teraz napisz to jeszcze raz, tylko po polsku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przyjaciółka żonatego problem z żoną

Cierpliwosc .czy ludzkie cierpienie o toczone oblokiem klamstw, wymaga ogromnej odwagi . By cel zamierzony osiagnac.ale tylko wytrwalosc w takim otoczeniu doznan .... sprawiwdliwosc dotrze.. nawet gdy byla.. czy obecna zona jest przyjaciolka .a przyjaciolka zony nie moze sie temu poszczycic...

wyspa skarbów . nie tylko w poemacie )(

Ludzie nie są logiczni ;)

Powodzenia na drodze... wspierania potrzebujacych . W nadzieji wartosci znaczenia ,Zycie .Z pomoca czlonkow PCK

Niech się rozwiedzie, Będzie miał problem z Tobą, nie z żoną.

ot i szydło wyszło z worka........

Tak, później to ogarnęłam dopiero ;p i pewnie masz rację ;D

To 6 lat temu było. Dzisiaj pewnie przyjaciółka jest żoną a żona przyjaciółką;D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze ciężko chyba nazwać przyjaźnią siedmiomiesięczną znajomość. Po drugie "dużo smsujemy, od rana do wieczora", serio? Jaka kobieta nie czułaby się niespokojnie gdyby jej facet, w tym przypadku nawet mąż pisał ciągle z nowo poznaną kobietą. Oczywiście przyjaźń męsko-damska istnieje i może faktycznie w tym małżeństwie jest problem z zaufaniem. Tyle tylko, że liczy się też to jak Wy do tego podchodzicie, powinniście obydwoje, a przedewszystkim mąż tej kobiety, zadbać o to aby czuła się ona spokojnie i bezpiecznie.

Ale takie ... myślą tylko o sobie i za wszelką cenę chcą rozwalac związki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspomnienia z dziecinstwa...
To czy.zostaniesz czy wyjedziesz to twoja decyzjs... SMUTNO

Oby tylko jednego...a fakt jest taki jaki jest....od bialegostoku po poznan czy nawet oslo.czy myli sie los.....a co do spotkania z nia to nie raz a dwa w karczmie .MD.
Nievmowiac o dalszych w innej formie okolicznosci .pani luizo..

Żonaty pobawić się tobą i wraca do żony. Jesteś tylko zbiornikiem jego nasienia. Niestety tak.

Moze raczek Luiza . A nIe Viki
MD.LUB KARCZMA

Ja też mam przyiacjela ma żonę i som razem 8 Lat i jest spoko bo piszemy rozmawiamy na różne tematy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Dziwny jest ten świat,
gdzie jeszcze wciąż
mieści się wiele zła.
I dziwne jest to,
że od tylu lat
człowiekiem gardzi człowiek. "

Zniszczylas wszytko.po wydazeniach na kladca.oceniajac ta opekunczosc.ze wszystko co z nia zwiazane do smietnika.bo dwom paniom zadraly kolana.sasiedzkich opini.ale smsa nie opiekunczosci bedzie.tredc podobna na senne obrazy czytac w analizie, miec lub byc.
Otaczajac jak wioske indianska,chodz wodza juz niema ale jest jego wyslaniec

Inne tematy z forum

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....

Dyskrecja (4 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*

szukam Paią po 50 (3 odpowiedzi)

Szukam starszej od siebie. Bez zobowiązań.