Przyjmę Komputer

Przyjmę Komputer
Witam . Przyjmę komputer ponieważ mam trudną sytuację materialną wychowuje samotnie dwoje dzieci w wieku szkolnym i nie stać mnie na zakup komputera .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

paranoja

komputer,nie jest niezbedny do zycia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale

obecnie komputer jest potrzebny dla dzieci w wieku szkolnym. Idz do szkoły i sie dowiedz nauczyciele teraz daja płyty dla dzieci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

hehehe

ale chrzanisz bzdury..mam dziecko w wieku szkolnym i nic takiego nie ma miejsca..a teraz to niby od sasiadki piszesz??..hehehe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawe

rowniez mam dzieci,w wieku szkolnym,ale pierwsze slysze zeby nauczyciele plytki dawali..no chyba ze z grami:)..i chyba o to tu tej pani chodzi...chce drugi komputer zeby dzieciaki mieli na czym grac...bo mamuska za bardzo nie chce sie dzielic komputerem:)

jak w szkołach by musiały być płytki zamiast książek zeszytów

to szkoła zakupuję laptopy bądź komputery

bo logiczne że wszystkich na nie nie stać

ostatnio był taki program w telewizji i dopiero ma to jedna szkoła w całej Polsce

która dostała malutkie laptopy co od razu podkreślili że nie zmienia to faktu że będą dalej korzystać z książki i zeszytów

nie znam panią i nie będę oceniał

ale trochę to dziwne

że nagle szkoła daję płyty

może pani pójść do opieki społecznej może pomogą skoro to będzie obowiązkowe

pozdrawiam oraz wszystkiego dobrego

ja mam rodzanswto, i komputer jest wazny!! czy cos napsiac czy cos sie pouczyc. teraz w poecznikach sa plyty dołączone
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

..

ksiazki i zeszyty sa,byly i beda.....a ta pni moim zdaniem to chce jak ktos juz tu napisal drugi komputer dla dzieci..wiadomo ze dzieciaki chca grac czatowac itd..a jak jest jeden to sa klotnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

komputery

sa w kazdej teraz szkole..takze nie widze tu problemu...a jak chcesz drugi komputer to rusz szanowne 4 litery do pracy i kup drugi dzieciakom..a nie zawracaj tu gitary..naiwnych szukasz???

http://allegro.pl/pc-laptop-wifi-netbook-notebook-ce-6-0-hit-i1521478330.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zacznij odkladac niewielkie kwoty a uzbierasz i nie bedziesz musiala nikogo prosic ja robie tak samo powolutku odkladam bo moge liczyc sama na siebie bo w tym dziale to jeszcze nikt nigdy mi nie pomogl tylko krytykuja az przykro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

to bardzo

dobrze ze odkladasz..widac mozna??...komputer nie kosztuje 5 zl..i nikt nie da zadarmo,tylko dlatego ze ktos ma ciezko..kazdy ma ciezko...i nie placz ze nikt tu nie pomaga..bo niby..dlaczego ma??...kazdy by chcial za darmo tylko dlatego ze jest samotna i ma dzieci?/...nie te czasy..drogie "samotne"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

.....

Nie czepiajcie się tej kobiety.Czasami ludzie mają jakiś stary komputer który jest na chodzie ale chcą się go pozbyć bo np.jest za stary,zamula i zagraca pomieszczenie.Nikt by go nawet za grosze nie kupił. Więc najlepiej go oddać komuś potrzebującemu.Ja tak z moim starym komputerem zrobiłam.Dla mnie był zbędny komuś innemu się przydał.

banda baranów i tyle

mojej córce w 3 podstawowej jako prace domowa kazali założyc pocztę e-mail komp jest potrzebny dziecią a niektórzy na śmieci wywalają kobieta nie napisała że chce nowy.

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...