Przyjmę farby :)

Przyjmę farby :)
Witam wszystkich :) piszę z ogromną prośbą o pomoc...:( mam 20 lat uczę się i pracuje,wynajmuje od 2lat mieszkanie...tylko że ściany są w opłakanym stenie,w całym mieszkaniu są one białe tzn w sumie już szare pomazane strasznie to wygląda bo do tego w mieszkaniu nie mam praktycznie mebli :) no oprócz łóżka i jednej szafeczki ;D no ale nie narzekam na razie mnie na lepsze nie stać.Ale bardzo chciała bym je odmalować lecz z wypłaty zawsze brakuje mi tych pieniążków na farbę(ledwie co na życie starcza:( nie ma to jak mieszkać w Polsce ) jeśli ktoś miały takie dobre serduszko :) i jakąś nie potrzebną farbę byłabym naprawdę bardzo wdzięczna!! Pozdrawiam Gosia :)

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

piszesz ze pracujesz a niestac cie na kupno farby.dziwne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziewczyna przecież pisze, że uczy się i pracuje i wynajmuje mieszkanie - to z wypłaty idzie jej na wynajem, szkołę, jedzenie - no ogólnie na życie, i może nie stać jej na farbę ;) Ja niestety nie moge pomóc, gdyż szukam pracy, jest mi bardzo ciężko ;( Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

do wiki

Niestety nie kazdy spi na kasie.Nie kazdemu wszystko latwo przychodzi...Moze Tobie mamusia badz tatus dadza bo na wyzszych stolkach siedza.Zamiast bez sensu komentowac zajmij sie czyms pozytecznym.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam farbe )

Mam farbe....niestety slodki róz landrynkowy,i biala chyba w piwnicy.Mozna cos wykombinowac :),moze ciapki rozowe na bialym??Zawsze inaczej :).Na ok pokoj 15m2.

A i jak chcesz mam duzo szklanek w piwnicy,co prawda raczej do piwa(z dawnej pracy w gastronomi)ale sa,podziele sie jesli potrzebujesz.