Przyjmę pomoc

Przyjmę pomoc

Prosze o pomoć państwa ponieważ mam 11m-czne dziecko ja obecnie nie pracuję ,mąż pracuje to ledwo wystarcza nam na opłaty i życie .Jeśli ktoś z państwa może mi pomóc w postaci art.chemicznych dla dziecka,odzieży i inne będę bardzo wdzięczna za okazaną mi pomoc.Moje dziecko wymaga stałej rechabilitacji gdzie muszę dojeżdzać..

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odzież ok ale to chłopiec czy dziewczynka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wy jesteście bez serca Weście się za prace a nie dołujecie kobietę współczuje ci i życzę powodzenia i nie przejmuj się tymi babsztylami to SA zwierzęta a nie ludzie

odzież ok.!

popieram,odzież ok.! nie jesteś jedna,która potrzebuje...,ale twój mąż pracuje,a jest wiele samotnych matek! więc nie licz na wiele pomocy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

"ledwo wystarcza"...

ale wystarcza, tu są ludzie bardziej potrzebujący!
Jeśli Was to pocieszy, to nie jesteście Państwo w złej sytuacji materialnej, mąż ma pracę i Bogu dziękować, macie tylko jedno dziecko, matki mają po 2-3-4 i same je wychowują, zyjąc z zasiłków...i to im należy sie pomoc...
P.S.
ja mam dwoje dzieci, tylko mąż pracuje, wynajmujemy mieszkanie, gdzie po opłatach zostaje jakies 400-500 na zycie na cały długi miesiąc, ale starcza i zaglądam tutaj tylko po to, by oddawać różności naprawde potrzebującym...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

A właśnie, że im się nie należy!

Halo, halo!! Kobieto chyba sobie żarty robisz??? Jakimś nierobom, którzy tylko dzieciaki potrafią natrzaskać się należy?? Bo z zasiłków żyją i im ciężko?? No to chyba jakieś jaja są - wolę dać w miarę rozsądnym ludziom, którzy się nie rozmnażają jak króliki ( czytaj np. to 1 dziecko) i starają się jakoś zarobić na utrzymanie swoich dzieci!!!
Nich sobie inni mają i 11 dzieciaków! Ale nich myślą jak na nie zarobić, a nie narzekać, że zasiłki nie starczają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aha i to nie bogu trzeba dziękować tylko skutecznej antykoncepcji! O!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jasne zaglądasz tu bo nie masz co Obic za dzieci się wes a nie bedziesz decydowac komu sie nalezy pomoc krowy dojić

numer konta

jeszcze numer konta podaj...to każdy coś wpłaci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

żal

do roboty się weź jak masz mało kasy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niestety nie mam aż tyle, żeby się podzielić, ale jeśli kiedyś tak będzie, to z pewnością najpierw pomogę małżeństwu, w którym choć jedna osoba pracuje niż takiej babie, co sobie 6 dzieci narobi, każde z innym i z moich podatków chce żyć (zasiłków i innych świadczeń). Nie mam szacunku dla nierobów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale jej mąż pracuje...

... czyli ktoś z rodziny docenia i szanuje pracę. A wiele jest takich samotnych matek lub par, którym nie chce się iść do roboty, mają roszczeniowy stosunek wobec wszystkich i tak im wygodnie. A jeśli już tak się wtrącasz w moją sytuację to jestem właśnie samotną matką i to 2 dzieci, ale pracuje i nie żyje z cudzych pieniędzy (czyt. zasiłków i datków).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

:(

kim Ty jesteś do CHOLERY żeby decydować komu się należy pomoc a komu nie???!!!
Ludzie weżcie się za jakieś pożyteczne zajęcie....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

:{

widzę że przemawia przez większość z was pycha i chciwość jeśli wchodzicie na taką stronę i czytacie o ludzkiej krzywdzie i reagujecie w tak negatywny sposób to jest dla mnie szok dziewczyna jeśli by miała kasę lub nie potrzebowała pomocy to wogulę by coś takiego nie pisała wstyd mi jest ze są tacy ludzie jak wy nie zaznaliście biedy w życiu a tego wam życzę ale jedno jest pocieszające nie ważne ile masz kasy w portfelu i tak samo skończysz jak każdy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja wole pomoc kobiecie z jednym dzieckiem...Rodzic dzieci wiedzac,ze nie bedzie sie w stanie sie ich utrzymac????Ale po co sie zabezpieczac?Ludzie pomoga....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale w ludziach jadu

Nie chcecie to nie pomagajcie.A głupie komentarze zostawcie dla siebie kobieta i tak ma dużo zmartwień,rozumie to sama jestem matką na szczęście mam zdrowe dziecko .Ale nie życzę Wam takiej sytuacji jak ma ta kobieta bo i tak tego nie zrozumiecie do puki nie przeżyjecie.I to piszą kobiety ,matki wstyd mi za Was .A jadu macie tyle ,że jak byście się w język ugryżli to byście się własnym jadem zatruli