Przyjmę pomoc

Przyjmę pomoc
przyjmę pomoc,potrzebuje żywności,środków czystości i szafę na ubrania bo moja sie rozklekotała:(....Samotna mama z dziećmi

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

po zywnosc i srodki czystosci..do caritasu...lub mopsu...tylko po co?,jak tu sie napisze ze "samotna matka" i moze ktos cos da.....na to wychodzi ze w trojmiescie same samotne matki...no sodoma i gomora..hehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

a twój tata to matylda

he he.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

aNKA

caritas i mops barany daje alkoholikom i narkomanom jakbyscie nie wiedzieli dekle

karzdy może pisac

jezeli wam nie potrzebna pomoc to nie komentujcie innych nie tak latwo o pomoc nawet z caritasu takze zanim co kolwiek napiszecie to sie zastanowcie dwa razy bo jak narazie to nie swiecicie inteligencja poprostu jestescie zalosni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

zalosna to ty jestes.."karzdy"'..hehe..a potem ze samotne matki..heheh
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

chyba każdy ojojoj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do tych którzy komentują

jeśli nie macie ochoty pomóc po co komentujecie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wstyd

Komentujecie na trojmieście tylko ogłoszenia od samotnych matek, co z wami?
Inne ogłoszenia po 1 komentażu albo wcale a samotne matki mają po 7 czasem dużo więcej bo przypadkiem jeszcze im ktoś pomoże.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

...

no bo tylko samotne matki,tu pisza:)

no tak samotne tu matki pisza bo tatusiowie gdzies znikli. pewnie sie relaksuja i piwo pija bo wychowanie dzieci to nie ich dzialka ich rola konczy sie na zrobieniu dzieciaka i zniknieciu.wstyd zacznijcie sie tych beznadziejnych chlopow czepiac a nie mam ktore chca dzieci nakarmic!

anka

bardzo dobrze na starych dzidow to zero gadki tylko na matki pamietajcie ze te nasze dzieci beda kiedys na wasze opsrane emerytury robily wy glaby polskie

proponuje prace

ja pozowalam studentom do obrazow i bralam dziecko ze soba, spalo sobie w wozeczku, przyjmuja kazdego chetnego dni mozna ustalic indywidualnie i niezle płaca, jak dziecko nie ma co jesc to zadna praca nie chanbi

do samotnej mamy

i w koncu napisala jakas normalna mama duzy plus dla pani ja tez uwazam ze zadna praca nie hanbi sama zostalam z synem z marnymi groszami i zakasalam rekawy zostalam sprzataczka i robie to z przyjemnoscia bo przynajmniej mam na jedzenie i nie musze nikogo o nic prosic. oby bylo wiecej takich mam ktore biora swoj i dzieci los we wlasne rece'