Przyjmę

Przyjmę
WITAM PRZYJMĘ POMOC OD DOBRYCH LUDZI W FORMIĘ ODZIEŻY DLA DZIECI W WIEKU 4 LAT DO 14 LAT DLA DZIEWCZYNEK.W SUMIE CZWÓRKA A NIE STAĆ MNIE ZBYTNIO NA ODZIEŻ DLA MOICH DZIECI .KAŻDA POMOC MILE JEST WIDZIANA Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na początku zaznaczę ze nie chce nikogo obrazić tym komentarzem ale to smutne ze ludzie mają dzieci a nie mają pieniędzy żeby te dzieci ubrać czy wyżywić, na prawde smutne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

:)

Ten komentarz schowaj sobie wierz gdzie zobaczymy jak ty będziesz prosić o jaką pomoc ja też ludziom pomagam i wiem co to znaczy mieć cięszko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

do paula

Widać kobieto że nic nie wiesz o życiu,to że tobie się fanie ułożyło to się ciesz,bo ja mam syna nie pełnosprawnego, jestem sama do pracy też nie mogę pójść i nie stać mnie na kupno nowej odzieży,ale staram się żeby miał wszystko w miarę morzliwośći.Żal mi ciebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Ewy i Patrycji

ie sądzę, żeby Paula miała na myśli coś złego. Zbyt personalnie to odebrałyście. Jestem samotną matką dwóch synów, młodszy ma autyzm. Ledwo daję radę i jeszcze pomagam innym, bo powinnyśmy trzymać się razem. Też uważam, że to smutne. Bardzo smutne mieć dzieci i nie móc im zapewnić tego co najważniejsze poza miłością. I wcale nie znaczy to o nieudolności naszej a państwa, w którym żyjemy i ojców naszych dzieci, którzy nie poczuwają się do obowiązku pomocy matkom swoich dzieci i własnym dzieciom. My jesteśmy dzielne i odważne starając się każdego dnia chronić nasze dzieci i zapewniać im wszystko co najlepsze w miarę naszych możliwości i myślę, że właśnie to Paula miała na myśli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

do mam

drogie mamy wiecej optymizmu-ja sam wychowuje 5 i tak przegladam te ogloszenia i tez nie jest mi latwo ale mysle ze mi latwiej sie zyje chyba dlatego ze mieszkam na wsi-wiadomo jakas kurka swoja warzywka-takze wsrod ojcow zdarzaja sie wyjatki-pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do wszystkich

Uwazam,ze fajnie,ze jest taka strona.Dzieci szybko rosna,a po co maja dobre ubrania znalezc sie na smietniku???I bezdomni maja nimi tylek podcierac???Czasem nie ma sie dzieci w rodzinie by im dac ubrania,a czasem podarujac znajomym(ich dzieciom) to jeszcze skrytykuja i uraza sie.A tak obcy jeszcze podziekuje i cieszy sie.a czasem tak bywa,ze niestety niestac ludzi na nowe ubranka,a poza tym te najwieksze "damy"ubieraja sie w lumpeksach!!!A czy to wstyd??Wstyd jest krasc,do taty 5:)-powodzonka i sil.Naprawde godne podziwu,a kurka domowa to skarb,jakas swinka.....chetnie kupie prawdziwe wsiowe jajka!!!Moze sasiad ma albo ktos ze wsi??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sławku oraz Ewo

Bardzo się cieszę, że sobie radzisz. To prawda, że wśród panów też znajdują się samotni ojcowie. To cudne, że masz w sobie tyle odpowiedzialności i miłości. Pozdrawiam wszystkich, którym ciężko i życzę wytrwałości.
Droga EWO!!!
Napisałam do Ciebie maila, odpisz- pomogę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matka 4 dzieci

Tak nie stac nas na dzieci. To co'mamy je oddać? Pójdziesz do opieki to cie do sądu podadzą zeby ci dzieci zabrać , bo cie na te dzieci nie stac. Takie głupie czasy w tym gdańsku i chyba w całej polsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...