Uczęszczałem na kurs do innej szkoły. Byłem tak przygotowany, że nie wierzyłem że zdam egzamin. Po prostu nie potrafiłem jeździć. Za kurs u Śmiarowskiego zapłaciłem tylko 999 zł (trafiłem na promocję). Po pierwszych pięciu godzinach które odbyły się z różnymi instruktorami wybrałem Jacka Koperskiego. Facet jest konkretny i bardzo kompetentny. Mówił mi o wszystkich popełnianych przeze mnie błędach i złych nawykach, które nabyłem u konkurencji. Jest wymagający, uczy jeździć na znaki! A nie jak niektórzy na pamięć. Jeżeli chodzi o naukę techniki kierowania pojazdu, Jacek zawsze zwraca uwagę na wypracowanie umiejętnośći samodzielnego odnalezienia się w każdej sytuacji drogowej (mój poprzedni instruktor uczył mnie jazdy "na patenty" czyli np: "jak prawe lusterko znajdzie się na wysokości drugiego słupka kręcił połowę obrotu"). Warto też słuchać Jacka który powie Ci czy masz, czy nie musisz dokupić sobie dodatkowych godzin. Ja posłuchałem i dzięki temu 7 grudnia 2012 zdałem egzamin za pierwszym razem, ponieważ byłem bardzo dobrze przygotowany! :). Pozdrawiam wszystkich życząc szerokiej drogi i polecając tą świetną szkołę oraz znakomitego instruktora.