Psiunio

Temat dostępny też na forum: Psiunio
Opinie do spektaklu: Psiunio.
Centrum Kultury w Gdyni
Psiunio
Agnès i Daniel Besse

Przekład: Barbara Grzegorzewska

Pies to najlepszy przyjaciel człowieka. Równie często uwielbiany, co niedoceniany. Okazuje się, że czasami wie więcej niż nam się wydaje. Czy może celowo uciec z domu, aby uświadomić właścicielom coś, czego sami nie są w stanie zauważyć?

Małżeństwo ze stażem, odchowanym synem i... ukochanym psem. Gdy ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwa "Psiunia"?

Przy wejściu na "Psiunia" na Scenie Letniej rozdawany jest repertuar zapraszający na "Psiunia" również w reżyserii pana Chrapkiewicza, również z panem Saprykiem, ale pozostali aktorzy są inni, miejsce inne i bilety w innej cenie.

Taka ciekawostka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajne

Przyjemne, dobra gra aktorów. Zabawne ale i życiowe z przeslaniem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pies to tylko pretekst

Pan Sapryk rozbawił mnie swoją gra do łez - choć temat relacji międzyludzkich zwykle kończy się ponuro, gdy w grę wchodzą wycieczki w głąb wieloletniej relacji damsko-męskiej.. Wspaniale spędzone popołudnie - ja się załapałam na premierę nad morzem, co jest tez istotne, bo takiej sceny powinni nam zazdrościć wszyscy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

cudnie

Psiunio i taka obsada! :)))))))))
Marzenie!
Marta Kalmus-Jankowska, Piotr Jankowski i Tomasz Sapryk!
Cudownie!

Polecam

Dobra gra aktorów. Temat stary jak stosunki damsko-męskie. Przedstawione w humorystyczny i inteligentny sposób ( z dużym ładunkiem emocjonalnym). Bardzo sympatycznie spędzony czas.

Tomasz Sapryk klasa

Tomasz Sapryk rewelacja! Tylko dzięki grze p. Sapryka nie wyszłam z GCK zawiedziona. W sztuce niepotrzebnie tyle krzyczą i trzaskają drzwiami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wszystko szwindel (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

Dobry wieczór kawalerski, czyli na drugą nóżkę (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dobry wieczór kawalerski, czyli na drugą nóżkę . "Dobry Wieczór Kawalerski...

Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi . "Bajka o księciu...