Psychocukier

Temat dostępny też na forum: Psychocukier
Bilety w cenie 10 zł, z kartą klubową wstęp wolnyZespół określa swoją muzykę jako psychodelicflowerpunknoisegarage (czyt.: miejska gitarowa muzyka taneczna). Ich pierwsze demo "Psychocukier 2001- 2002" znalazło się nawet w Japonii, dzięki czemu mają swoich fanów w Osace i Kioto. Drugie demo "Impro Practices" znalazło uznanie u tuza niemieckiej awangardy Josepha Suchego, który zrobił jego ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mega

mega goście i muza

Przed grupą Psychocukier w klubie Papryka wystąpi zespół Kiev Office (www.myspace.com/kievoffice)

co za dno

Jak Kicha Ofis gra to ja już nie idę.

a ja ide wlasnie na kiev office

ja też chętnie posłucham Kiev Office

jak małolaty z gimnazjum

filmik nagrany telefonem komorkowym jest ten you tube załaczony - jak to ma być celowy art teledysk to ja pierd....

kiev ofice

Przecież ten cały kiev office nie potrafi grać...i ta laska na garach.Kumam że nie liczą się tylko umiejetności ale ta muza to przeginka.Totalna porażka.

ludzie dajcie spokoj, to najezdzanie na trojmiejskie zespoly robi sie nudne. artykul jest o psychocukrze a tu zaraz bedzie wielka dyskusja na temat supportu.

kepa

ale kepa na maxa

dokładnie, znowu odzywają się frustraci, ja pindolę, dajcie grać tym kapelom

kiev

kiev office z obiektywnego punktu widzenia kompletna amatorka, jeszcze muszą sie troche poduczyc grania ;)

Inne tematy z forum

Mecz Gwiazd 3LK (3 odpowiedzi)

Koszykarskie emocje, ekstraklasowi trenerzy i prawdziwe widowisko - Mecz Gwiazd 3LK 2026 już w...

Na zawsze w moim sercu 27 pięter Alterli (3 odpowiedzi)

Miastoprojekcje - Spotkania filmowe z miastem to cykl organizowany przez Towarzystwo Urbanistów...

Publiczny różaniec o zatrzymanie aborcji (9 odpowiedzi)

Dołącz do Publicznego Różańca o zatrzymanie aborcji organizowanego przez Fundację Życie i Rodzina...