Luiza - ocena (1) Pani Joanna bardzo mi pomogła w najtrudniejszych momentach mojego życia, to... Luiza Dorota - ocena (1) Pani Joanna odmieniła moje życie.... Bardzo się cieszę że trafiłam do niej na... Dorota Olga - opinia (1) Miałam ogromne szczęście trafić na Panią Joannę. Pomogła i wsparła mnie w... Olga
Agata - opinia (1) Co prawda jestem dopiero po pierwszej wizycie, ale bardzo dobre pierwsze... Agata Karolina - opinia (1) Do Pani Joanny skierowała mnie bardzo ceniona pani doktor. Nie byłam do końca... Karolina Elżbieta - opinia (1) Chodziłam do Pani Joanny na terapię przez 4 lata i zdecydowanie polecam tę... Elżbieta Beata - opinia (1) Do Pani Asi chodzę już kilka lat i nie wyobrażam sobie, co byłoby ze mną,... Beata Kryśka - opinia (1) Mam ogromne szczęście, że trafiłam do Pani Asi, która jest świetną psycholog.... Kryśka odmieniła moje życie (1) Tak wiele chciałabym napisać, ale brakuje właściwych słów.Bardzo polecam,... Ania Zmieniła moje życie (1) Tak wiele chciałabym powiedzieć, że aż nie wiem jak to wszystko wyrazić. Tak... Patrycja P. z Redy Profesjonalna i konkretna pomoc. (1) Bardzo polecam, osobom ktorym zależy na konkretach. Odpowiednia osoba w... * Odpowiednia osoba, na odpowiednim miejscu. (1) Bardzo zaangażowana w terapię, życzliwa osoba. Jednocześnie konkretna i... N. Z serca polecam (1) Pani Joanna jest swietnym terapeuta. To bardzo ciepla i zyczliwa osoba.... Dominik K Bardzo dobry specjalista (1) Bardzo dobry specjalista a przede wszystkim dobry,życzliwy człowiek. Pani... Irena Polecam (1) Wyrozumiala, cierpliwa, świetny terapeuta. Terapia zakończyła się sukcesem.... Ags Pani Asia Mój psychote.peuta (1) Pani Asia Jest moją ostoją , spokojem duszy i ciała, co ważne w lękach i... Klientka Najlepszy psycholog (1) Pani Joanna to mój Anioł Stróż. Zawsze wysucha i dobrze doradzi. Cudowny... Matka Terapia pary (1) Podczas terapii okazalo sie, że problemy nie byly tam, gdzie chcielismy je... Maciek Bardzo dobry psycholog (1) Na terapię chodzę od 2015r. Dzięki terapii spojrzałam na swoje życie inaczej,... Ewa