Psycholog dziecięcy

Czy ktos może mi polecic dobrego psychologa dziecięcego?Mała ma od jakiegoś czasu problem z okazywaniem złości już sama sobie nie radze Prosze o pomoc...z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Psycholog dziecięcy

polecam psychologa anne dziemian, przyjmuje w przychodni w nowym porcie. wg mnie jest rewelacyjna!

Nie znam żadnego psychologa dziecięcego, ale polecam tą poradnię http://poradnia1gda.w.interia.pl/index.htm mieści się we Wrzeszczu.

Bezradna,czy moze bylas juz u jakiegos psychologa? mam podobny problem. z gory dzikeuje :)

Dzień dobry
Jestem psychoterapeutką i z mojego doświadczenia i wiedzy wynika, że dzieci łatwiej zmieniają swoje zachowanie pod wpływem rodziców niż terapeutów. Terapia samego dziecka wprowadza korektę zachowania na krótko. Zresztą naznacza się dziecko piętnem, że coś z nim jest nie tak, że gdyby nie ono rodzina byłaby szczęśliwa. Skuteczniejsza jest praca całej rodziny, i oczywiście usunięcie przyczyn tego niechcianego i uciążliwego zachowania dziecka. Ja osobiście nie przyjmuję samych dzieci, ale prowadzę terapię rodzin. Zapraszam na stronę www.psychoterapia.pomorskie.pl. Jest też wielu innych terapeutów rodzinnych i zapewniam, że ten rodzaj oddziaływania będzie skuteczniejszy niż wysłanie dziecka do psychologa lub psychiatry.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (41 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

dr zabielski-neurolog (14 odpowiedzi)

Poszukuję informacji my tego lekarza.

Grupa wsparcia - odchudzanie (6 odpowiedzi)

Drogie dziewczyny (niestety mężczyzn pomijam, bo oni mają łatwiej), z racji tej, że mam słabą...