Psycholog w Kanadzie

Cześć dziewczyny, mam aktualnie bardzo ciężko okres w życiu. Rozstałam się z mężem, rozwód w toku. Rozwód z winy męża(zdrada, do której oczywiście się nie przyznaje). Niestety ciężko mi samej przepracować pewne sprawy, zrozumieć dlaczego, przestać go kochać , tęsknić, myśleć o powrocie.. itp. Podpowiedzcie proszę czy w takiej sytuacji lepiej udac się do psychologa czy psychoterapeuty ? Aktualnie mieszkam w Kanadzie, tak więc w grę wchodzi jedynie wizyta w formie online.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Terapia jest zawsze dobrym wyborem. Masz dowody na zdradę? Ze on się tak wypiera?
Psychiatra zajmuje się tylko leczeniem farmakologicznym, więc zaczelabym na początku od terapii z psychologiem i to on zadecyduje co dalej.
Nie ma również problemu z umówieniem wizyty psychologicznej w Kanadzie https://www.twojpsycholog.online/blog/psychoterapia/polski-psycholog-online-dla-mieszkajacych-w-kanadzie

Szczegolnie, ze wizyta będzie w formie online.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mały członek kompleks (9 odpowiedzi)

Czy ktos z Was równie ma ten kompleks? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam sie nawet nad operacją....

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?