Psycholog w Kanadzie

Cześć dziewczyny, mam aktualnie bardzo ciężko okres w życiu. Rozstałam się z mężem, rozwód w toku. Rozwód z winy męża(zdrada, do której oczywiście się nie przyznaje). Niestety ciężko mi samej przepracować pewne sprawy, zrozumieć dlaczego, przestać go kochać , tęsknić, myśleć o powrocie.. itp. Podpowiedzcie proszę czy w takiej sytuacji lepiej udac się do psychologa czy psychoterapeuty ? Aktualnie mieszkam w Kanadzie, tak więc w grę wchodzi jedynie wizyta w formie online.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Terapia jest zawsze dobrym wyborem. Masz dowody na zdradę? Ze on się tak wypiera?
Psychiatra zajmuje się tylko leczeniem farmakologicznym, więc zaczelabym na początku od terapii z psychologiem i to on zadecyduje co dalej.
Nie ma również problemu z umówieniem wizyty psychologicznej w Kanadzie https://www.twojpsycholog.online/blog/psychoterapia/polski-psycholog-online-dla-mieszkajacych-w-kanadzie

Szczegolnie, ze wizyta będzie w formie online.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...