Ptaki uwięzione w siatce na balkonie

Opinie do artykułu: Ptaki uwięzione w siatce na balkonie.

- Właśnie próbujemy uratować ptaki, które złapały się w sieć zamontowaną na balkonie. Właściciela lokalu nie ma, a my musimy patrzeć na ich cierpienie - to fragment wiadomości, którą na adres news@trojmiasto.pl przysłali nasi czytelnicy z Redłowa. W sprawie uwięzionych ptaków interweniował Wydział Środowiska Urzędu Miasta Gdyni. Siatka została zdjęta, ale jeden z gołębi był już martwy.

Ptaki zaplątały się w siatkę, która zabezpieczała balkon w bloku przy ul. Legionów w Gdyni. Jak ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kazdy jeden ? ;)

A "kazdy drugi" juz nie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokarmiajace chlebem dziadki

Sa najgorsze. Rzucaja chleb na chodnik z okna, a po tym laza golebie...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie dla gołębi!!

Ostatnio mi się jeden wykluł na balkonie, dwa miesiące i cały balkon obsr*ny. Chodziłem w g*wnie, w końcu odleciał, ale pewno przylecą następne sobie gniazdko urządzać. Tym razem jednak będę lepiej zabezpieczony, kupiłem wiarówkę!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

lubię ptaki

Ale gołębi nie lubię bo to są zwykłe szkodniki co one robią poza jedzeniem na krzysia i sr*niem
Ani nie śpiewają ani owadów nie jedzą to taki zwykły szkodnik
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nawet trutkę na szczury zeżre

wszystko to przetrwa. Kołek w serce pomaga jedynie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a pozniej sie dziwicie

A pozniej sie dziwicie ze wnerwieni strzelaja do zwierzatek latajacych, sr***jacych na chodnikach ( bo trawniki to nawoza !!!) albo do porabanych wolno jezdzacych lewym pasem. No coz takie mamy swojskie klimaty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

wytrzyma wytrzyma

będzie godzinami siedział przy tym.
To nie pomaga.
Już nie wspomne jak to wygląda
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest mandat za zaśmiecanie tak samo jak za psie sr*ki.

W praktyce wszyscy wiedzą jak to wygląda.

Jak sam zwrócisz uwagę to jeszcze dziadek zejdzie na zawał......echh

U mnie dodatkowo na spółdzielni są tabliczki żeby żarcia nie wyrzucać przez okno, nie karmić gołębi, nie sr*ć po trawniku przed klatką.
To nic nie pomaga
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak ktos mieszka w bloku to cieżko tego pilnowac ;)

Zawsze się znajdzie jakiś pajac co śmieci plus dziadek co sypnie żarcie.

Figurki nie działają, mam sowe właśnie i ją zlewają.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam!

Święty Pafnucy.

Nawet komary trzymają się od moich okien z daleka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ble
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziki

Pomysł dobry tylko zastanów się gdzie zbadasz mięso.Jak nie jesteś myśliwym, to żaden weterynarz Ci nie zbada, a zakażonego włośnicą nie polecam jeść.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gołębie to są latające szczury - należy je tępić WSZELKIMI sposobami. A dokarmiających je

KARAĆ !!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dachowe obesrańce...

... należy wytruć. To samo dotyczy psów pozostawiających obsr*ne chodniki i trawniki i ich właścicieli. A tak na marginesie powinien być ZAKAZ trzymania psów w mieście (nie dotyczy prywatnych ogrodzonych posesji). A teraz EKOTERRORYŚCI niech minusują!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10

figurkę jakiegoś świetego

też pomaga
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hodowlane

Wie ktoś gdzie można się zgłosić w sprawie gołębnika w mieście ? Smród jak diabli , nie mogę posiedzieć we własnym ogródku bo zaraz łzy mi lecą i dostaję kataru, odchody wyrzuca do śmietnika, jak je puszcza to wszystko do około obs.... a w Urzędzie Miejskim w Gdańsku mówią, że nic nie można zrobić bo to hobby. Nie ma jakiegoś przepisu chroniącego człowieka ?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

No a co to jest golab, przeciez latajacy szczur!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 9

A ja mam siatkę na dziki

poważnie,mieszkam na parterze a sąsiad deb...l jeden z 1p. nademną dokarmia dziki ziemniakami,treaz wyjechał na urlop i dziki przyzwyczajone normalnie włazą mi na balkon,siatke załozyłem jak jakis wpadnie to bedzie dziczyzna na obiad i żadne magistraty nie pomogą
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3