Pub/Knajpa na Oliwie otwarta do późna..

Temat dostępny też na forum: Czas wolny
Witam,

Czy zna ktoś może jakąś knajpę/pub na oliwie niedaleko PKP ( ewentualnie blisko SKM jakiejś innej stacji w pobliżu ) oprócz RockOut'u ?
Najlepiej, żeby cena była w miarę rozsądna ( wszystko poniżej 5zł mile widziane :D ) oraz aby lokal był otwarty przynajmniej do 1:00.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) udał ci się dowcip: "aby lokal był otwarty przynajmniej do 1:00" i "wszystko poniżej 5zł" :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pub/Knajpa na Oliwie otwarta do późna..

Do 1:00 ze względu na to, że pracuję do późna, a nie opłaca mi się na 1 godzinę wbijać do knajpy. "wszystko poniżej 5zł + MILE WIDZIANE", proszę nie manipulować. Jak będzie za 5zł to może być, nie jest to wygórowana cena. Zamiast hejtować przydałby się jakiś post wnoszący cokolwiek do tematu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koko, zrozum: ja też bym chciał aby wszystko było za 1zł a nie za 5zł oraz żeby lokal otwarty był do rana a nie tylko do godz 1 w nocy - to za krótko - do rana i do następnego rana, i do następnego rana, ... - ale to nie ten świat :) i ja o tym wiem a ty nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...