Puk Puk

Na to jest HP, żeby sobie o de.. maryni pogadać,
To korzystam

Nie ma oowiązku czytać.
A żę to pierdy.. Sam o tym doskonale wiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ocenę twojej osoby mamy już wyrobioną.
Wszyscy wiemy, ze jesteś dżentelmenem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet mi się nie chce tego komentować.
Sobie wystawiasz ocenę, nie mi

BTW:
tia oznacza thanks in advance
Kompletnie tu nie na miejscu. Nie używaj sformułowań, których nie rozumiesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

No tia. Marzy ci się młoda niemiecka Pocztówka wrzeszcząca Sznela sadyl ,sznela, ja, ja gut gut uh,uh sznela sadyl.
Widze ze masz dostep do niemieckich filmów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Btw:

Z miesiąc temu miałem okazję być świadkiem sytuacji, kiedy gość rozpalony wk*rwem do czerwoności walczył z Pocztą Polską
"Niech was wreszcie Bundespost przejmie. Lepsze to niż taki relikt PRL-"
I doskonale go rozumiałem :D

Aaaa... to już kumam.
Nazwałem sk.. tak jak się należy.
A Twoje wpisy były poniżej.
Wycięli całą gałąź

Zadałem to samo pytanie w dziale O forum i oto jaką otrzymałem odpowiedź od admina:
"Wpisy zostały zablokowane, ponieważ były odpowiedzią w drzewku na obraźliwy wpis użytkownika ~sa∂yl."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak był Jakub, to był porządek.
Ale z Patrykiem czy Anką też idzie się dogadać.
Ino ewidentnie nie nadążają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Inka²:

Był parę minut temu u mnie listonosz z młodą pocztówką. Zapewne ją wdraża w zawód.
Zagadałem: będzie Pani mój rejon obsługiwać. Niestety nie.
To mówię: A szkoda, bo na tego brzydala nie mogę patrzeć. Nawet moja suka Go nie lubi :)
Przyjął to z humorem.
Ale zagadałem przy okazji o Twoją przesyłkę dla mnie.
Na mojej poczcie jej nie ma.
Sprawdź na stronie PP, co się z nią dzieje. Wiem, że temat jest pilny i ważny.

@Cross:

Musisz napisać na forum@trojmiasto.pl
Inaczej nie usłyszą

Jeśli odpiszą coś w stylu "wpis został zgłoszony do moderacji" to wiedz, że ja go moderacji nie zgłaszałem.

"Jeśli coś zostało usunięte to na pewno nie na moją prośbę."

Skoro tak to proszę admina o wyjaśnienie dlaczego dwa moje wpisy z wczorajszego wieczora zostały usunięte? Dotyczyły one tylko Sadyla a skoro on nie wynosił o ich usunięcie to dlaczego znikły. Czy admin mnie słyszy?

Pozdrowienia dla Jędruli ;)
Weekendowa szarlotka dochodzi mhm
http://youtu.be/Y9AVoIROBt0

O pierdach , o pierdach ale żem nie wiedział,ze aż tak dosłownie. Zatem warto opisać szczegóły. Intensywność smrodu w skali 1-10, czas wietrzenia, no i przede wszystkim czym ty karmisz te suke,że na biogazy to z unii fundusze bys dostał.
Bo mnie przychodzi do łba tylko tanie wino,jabłka i mięcho na ostro. Jest Moc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

@anonim z 109.243.198

Od wejścia zastrzegłem, że to wątek o pierdach będzie i w jakim celu go zakładam
Było czytać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

e tam opis typu moja suka puszcza takie bąki ,że wstaję zielony raczej nie idzie mi w parze załatwianiem waznych spraw biznesowych w 2h przy kawie. No chyba,że koleś ma rozdwojenie jaźni.
To pisałem ja Zielony bąk Jędruli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak się składa, że poczytuję tego "Janusza" i cenię sobie, że na forum mogę wybierać kogo czytam, kogo nie.
Bywało, że w d...pę nie było czasu się podrapać a teraz mam czas na forum i "pcham kocią mordę w każdy wątek".
Co interesujące, drzewiej sądziłam, że ludzie w kontaktach "oko w oko" są nie do zniesienia. Cuda, jakie odkryłam na forum to bezcenna skarbnicą wiedzy.
Satysfakcjonujący jest dystans, gwarantowany przez forum.

Ps
Co do "brania się do roboty", przez dwie godzinki, przy kawie, można wypracować i załatwić więcej niż przez 8 godzin obijania się między biurkami ludków, na których towarzystwo jest się skazanym.

Ps
Co do DM (szanowna Maryni) :)
Z szacunkiem i ciepłem myślę od rana o moich Sąsiadach, którzy przepięknie udekorowali swoją przestrzeń świątecznymi światełkami i ozdobami. Moja skromna wystawka świetlna nie czuje się samotna a coraz mroczniejsze poranki, okraszone dowcipem Pana Wojtka Manna i kawą, pozostają optymistyczne i radosne. W samy środku Wsi mogę podziwiać piękną instalację świetlną. Jestem w Raju! :)

A to i ja ulze myslom :-P siedze w tramwaju,jade na rozmowe o prace.ostatnio cos ciezko w tym temacie.doszlo do momentu kiedy z powodow zdrowotnych jestem zmuszona zrezygnowac na kilka miesiecy z gastronomii...i ciagle mam w glowie mysl "co ja teraz bede robic??" zawsze widze swiat w rozowym kolorze,zawsze nawet z najwiekszego bagna wyciagam pozytywne aspekty a tym razem jakos nie umiem sie pogodzic z tym,ze nie moge robic tego,co kocham.

Ale zeby nie bylo tak depresyjnie...wysprzatalam mieszkanie,ubralam choinke i przystroilam parapety. Jest pieknie,swiatecznie, w kominku zapachowym pale pierniczkowy wosk. W calej historii z praca dobre jest chociaz to,ze swieta spedze w koncu z rodzina a nie z szefem kuchni :-)

Cie pi***dolę. Wziąłbyś się za robotę to byś nie siedział 24 h na forum.
Mam topinambur, suka puszcza bąki, czy agrest się przyjmie? Ile wytrzyma suszarka?Na górce błoto. Że o papie i gumolicie już nie wspomnę. Normalnie Janusz biznesu. Ale pisz,pisz forum odżyło.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem przed chwilą na działce.
Suka się wybiegała.
Na "moich górkach" jest takie błoto, że nie da się tam wejść.
Na działce zresztą też. Korzystam z okazji, że nikogo nie ma. A jest płasko i mniejsza szansa się zabić :)
Truskawki się przyjęły ino muszę je na wiosnę jakimś odgrzybiaczem potraktować
No i zaj*biście mi szpinak rośnie.
Jak będzie z malinami, jeżynami czy agrestem, jeszcze nie wiem. Trza poczekać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

@BMtF:

No nie wiem. Ciekaw go jestem. Na przedwiośniu nakopię i posmakuję.
Wiem, że rozrasta się jak chwast. Dlatego przewidziałem dla niego miejsce, które z 3 stron jest odcięte bądź papą bądź gumolitem.
Jakby co, odetnę czwartą stronę.

@Cross:

Nie wiem, o czym mówisz. Jeśli coś zostało usunięte to na pewno nie na moją prośbę.

Inne tematy z forum

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.