Puk Puk

Na to jest HP, żeby sobie o de.. maryni pogadać,
To korzystam

Nie ma oowiązku czytać.
A żę to pierdy.. Sam o tym doskonale wiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jestem ekstrawertykiem, zatem często podaję publicznie jakieś szczegóły z życia.
Ale nawet o Forumach introwertycznych czy wręcz aspołecznych, można po paru latach powiedzieć bardzo dużo, wyłącznie na podstawy wiedzy z Forum.
Zrobiłem w życiu wiele głupot. Jak każdy. Mogę się uderzać w cyce i przepraszać. To nie noga pod tramwajem i wszystko da się odkręcić.

Brokatu nie kładłem u siebie. Choć biorę poważnie pod uwagę położenie go w moim przedpokoju.
Po jego remoncie, widocznych ścian będzie tyle, co kot napłakał.
Fajnie byłoby je zrobić nieszablonowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Każdy miewa gorszy dzień ale ten pierdo...nik tutaj utwierdza mnie w długoletnim przekonaniu, żeby izolować się od czynnika ludzkiego.
W realu to jeszcze jakaś obłuda, maski i gimnastyka pozorów. Tutaj to już cyrk na maksa. Idę poprawić kłódkę na bramce.

Jarzynki i Przyjaciele - Grzyb Gwidon ft. Piotr F…: http://youtu.be/KxaA-UBRZOE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ZBJ:

> wiem jak..

I aż tak ta wiedza cię wciągneła, że teraz o tym piszesz?
Od groma Forumów się "odkrywa". Przez lata się uzbiera.
Nie ma zupełnie przymusu czytania wszystkich wpisów.
Peselu, ani własnego ani tym bardziej cudzego nigdy publicznie nie podawałem.
Znają go osoby mi znajome.

No i... gratuluję odwagi przedstawienia się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A wiesz, Ciacho, kiedyś nawet oglądałam jak akurat wcelowałam, ale jakoś ze dwa, trzy razy trafiłam na komentarze o innych wierzeniach/religiach i zraziło mnie. Protekcjonalne z odcieniem pogardy. Pogardy i nieuzasadnionego poczucia wyższości nad innymi, potencjalnie uboższymi, mniej obeznanymi w świecie, itd.
Teraz doszły niewybredne i chamowate komentarze wobec innych wygłaszane publicznie.
Noblesse oblige.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To rób chyba,że liczysz na osobiste spotkanie z mentorem?

O tak, badzmy wdzieczni,ze ludzie wylewaja na siebie publicznie wiadra pomyj...nigdy bym na miejscu obiektow zainteresowan sadyla nie wpadla na to,ze np skoro na forum jest kobieciarzem to w zyciu prywatnym zapewne tez.

Moze sie myle (jesli tak to mnie prosze poprawcie) ale troche inaczej odbiera sie czlowieka,z ktorym ma sie po prostu dobre kolezenskie relacje a inaczej osobe,od ktorej sie czegos oczekiwalo i sie mocno na niej zawiodlo.

Staram sie nikogo nie winic i nikogo nie bronic ale szlag mnie trafia jak sie kogos atakuje publicznie. Tak samo jak nie powinno sie winic Isztar,ze ma takie podejscie do mezczyzn przez pewne wydarzenia z zycia i,ze czasem jej emocje biora gore nad rozsadkiem tak i nie powinno sie wywlekac i maglowac w obrzydliwy sposob problemow sadyla nawet jesli sam o nich mowi. To,ze ktos do czegos sam sie przyznaje nie daje prawa do publicznego linczu.

Poza tym jako ludzie powinnismy sie wspierac a nie skakac sobie do gardel przy najblizszej okazji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ZBJ to kiedy będzie egzamin z wiedzy o "s" ?
... a ja notatek nie robiłem :(

Jeszcze jeden niedopieszczony "anonim", ze swoim plikiem "motywacyjnych prawd" :)
Kto by Ciebie "hejtował" dzikusku? Tobie potrzeba troski i uczucia.

Swoja droga akurat cejrowski jest super podroznikiem :-) nie trzeba zaglebiac sie w jego zapedy i upodobania polityczne zeby z przyjemnoscia ogladac jego "boso przez swiat" :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anonimie, rację masz w 100% ja też rzygam już " s" co do bloga Fakt niezaprzeczalny. Wiemy ile mamusia miała lat jak go urodziła.Znam różnicę wieku między mamusią a tausiem. Wiem na co chorował tatusiek,dziadek i wujek ze strony ojca. Skąd pochodzą gdzie pracowali i co śpiewali po pijaku. Wiem jak wyglada jego pies a raczej suka i że wabi się fiona,wiem że sufit czy ścianę brokatem malował (gupi czy gej) wiem że chałupa jego mała i jeden piec wystarczy (ostatnio to nawet darowana suszarka) Adres też znam bo po pijaku na forum podał (gupi?) Na suwaczkach podał pesel. wiem że zbiera jabłka i inne darmowe okoliczne owoce. wiem że suka jego tak pierdzi że wstaje zielony. wiem jak się nazywa wiem że,wiem,że ,wiem,że...
Ale na ch*j mi ta wiedza?
Co do Isztar,jej to się akurat nie dziwię.Liczyła na znajomość czy też przyjaźń z wieloletnim forumem, który wcześniej cieszył się dobrą opinią na forum.
Dla niejednej z lasek był smakowitym kąskiem.
ISZTAR,go przejrzała albo raczej s w prywatnych relacjach się ujawnił,pokazał jaki jest naprawdę. ISZTAR postanowiła całą sytuację opisać ku przestrodze innych forumek. DZIEWCZYNY wy powinnyście podziękować Isztar za opisanie związku z tym koszmarkiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedna uwielbia Cejrowskiego debila Pisowskiego i chama , drugi aby zabić myśli pisze kocopoły na forum. Słabe to. Wez sie za robote i przestań pier..ły wypisywać jak menel. A jak chcesz zachlej się na amen bo nikt nie pomoże jak sam tego nie chcesz. Idz dziadu do kina obejzyj sobie film NAJLEPSZY o kimś film a nie o takim kur....wa wymoczku z forum, pijaczku drobnym co bloga sobie zrobił i liczy na wsparcie. W d.e Cie mam i przepraszać nie będę. I możecie sobie hejtowac a prawdy nie zakrzyczycie. Ofermy kur.....a!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

chłopcze lepiej pasuje odniesc sie do Borgiów..takie tu "stosunki" panuja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba o czyms nie wiem :-P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Francesco Luizo, Juan Antonio powiedział, że używałaś jego ręcznika. Czy to prawda?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale moje pieniadze oszuscie i złodzieju
mogłbys sie rozliczyc w koncu?

nie zycze sobie

pijusie,zebys do mnie mowił per "ty" i uzywał inwektyw
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moderacja wycięła poprzedni wpis, ale mam nadzieję, że Córcia nawet jeśli nie zdążyła go przeczytać, to doskonale o tym wie:
Guzik ci do naszych relacji, Nie twoje małpy i nie twój cyrk.

Coz no...przywyklam do tego,ze faceci czasem chca mnie przeleciec,zmartwilabym sie gdyby nie chcieli w ogole :-)"

Tylko czasem? Myślałem że masz tabuny chętnych.

"Z tym,ze sadyl wie,ze miedzy nami nic nigdy wiecej niz przyjazn nie bedzie.."
Póki życia, póty nadziei.

"...takze nie sadze zeby mial jakies nieczyste mysli co do mojej osoby :-)"

Hmmm....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Coz no...przywyklam do tego,ze faceci czasem chca mnie przeleciec,zmartwilabym sie gdyby nie chcieli w ogole :-)"

"Coz no...przywyklam do tego,ze faceci czasem chca mnie przeleciec,zmartwilabym sie gdyby nie chcieli w ogole :-)"

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coz no...przywyklam do tego,ze faceci czasem chca mnie przeleciec,zmartwilabym sie gdyby nie chcieli w ogole :-) tym bardziej starszych facetow ciagnie do mlodych kobiet wiec wszystko w normie.
Z tym,ze sadyl wie,ze miedzy nami nic nigdy wiecej niz przyjazn nie bedzie takze nie sadze zeby mial jakies nieczyste mysli co do mojej osoby :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?