Malwina - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie Szkołę Rodzenia Puls Medic na Suchaninie! Pani... Malwina Kasia - opinia (1) Bardzo polecam PLUS-medic. bardzo przyjazna, rodzinna atmosfera. Panie... Kasia Dominika - opinia (1) Mogę polecić szkołę rodzenia przyszłym mamom. Atmosfera przyjazna, zajęcia... Dominika
Kasia - opinia (1) Polecam tą szkołe rodzenia. Położna bardzo sympatyczna, otwarta, zachęcająca... Kasia Paulina - opinia (1) Uczęszczałam do szkoły rodzenia od początku lipca. Jak najbardziej mogę... Paulina Kinga - opinia (1) Polecam szkołę rodzenia. Moje zajęcia odbywały sie indywidualnie z położną -... Kinga Aga - opinia (1) Polecam tą szkołę rodzenia, szczególnie przydatne zajęcia teoretyczne z... Aga S. - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenie. W ramach szkoły poza wyczerpującymi wykładami... S. Anonim - opinia (1) Fajna atmosfera. Ciekawie prowadzone zajęcia. Polecam. Anonim Ola - opinia (1) Polecam szkołę rodzenia Puls-Medic Radosne Narodziny. Konkretna i rzetelna... Ola Iza - opinia (1) Polecam szkołę rodzenia Puls-Medic. Zajęcia odbywają się dwa razy w tygodniu... Iza Agnieszka - opinia (1) Pozytywne wrażenie ze szkoły rodzenia. Dobrze przekazana wiedza. Dostępne... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Porządna i regularna opieka położnej środowiskowej . Polecam serdecznie. Agnieszka Anna - opinia (2) Wybrałam tę szkołę ze względu na lokalizację i dobre opinie. Nieco się... Anna super szkoła rodzenia (1) Jestem bardzo zadowolona z bezpłatnej szkoły rodzenia Puls Medic. Na początku... Ala Szkoła rodzenia godna polecenia (1) Bardzo polecam. Zajęcia 2 razy w tygodniu pn gimnastyka - intensywna... Natalia Bardzo dobra szkoła rodzenia! (1) Jestem zadowolona, że wybrałam właśnie tę szkołę rodzenia. Obszerna wiedza... M. Polecam (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia Plus-Medic. Zajęcia odbywają się w miłej i... Kursantka Zdecydowanie TAK (2) Całym sercem polecam. Zajęcia 2 razy w tygodniu (przynajmniej na Otwartej, pn... * Polecamy! (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia Puls-Medic. Bardzo miła... Alicja