Puste lokale w budynku gdyńskiego dworca

Opinie do artykułu: Puste lokale w budynku gdyńskiego dworca.
Artykuł na temat: Dworzec PKP w Gdyni - co dalej?

Siedem lokali znajdujących się w pasażu pomiędzy dworcem PKP i dworcem podmiejskim w Gdyni pozostaje pustych. - Szykujemy ofertę, rozmawiamy z potencjalnymi zainteresowanymi - odpowiadają przedstawiciele PKP, unikając konkretów.

Przypomnijmy, że dworzec PKP w Gdyni został wyremontowany kosztem 40 mln zł na Euro 2012. Prace trwały dwa lata, po przemianie budynek wyładniał. Odświeżono wnętrze, elewacje, zadbano o architektoniczne detale.
Po kilku miesiącach okazało się, że ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Telefon nie aktualny?

To jak mają znaleźć potencjalnych zainteresowanych najemców??... Strzelają sobie w kolano...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strefa płatnego parkowania pomogła :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty tak powaznie?

Chlopie, Ty widzisz co sie na granicy Rumia/Reda buduje? tam za chwile sie nie da jezdzic. juz teraz Debogorska to ma natezenie ruchu jak Morska w Gdyni..... przemysl sprawe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś można było tam się porządnie najeść za rozsądną cenę, kebabem hamburgerem czy zapiekanką

A teraz plastikowe burgery za zawyżoną cenę trzeba kupować. Polskich przedsiębiorców wywalili żeby było bardziej amerykańsko.

przełom lat 80/90 - bar z gyrosem, pamiętam do dziś ten smak z sosem tzatziki

Tak się dzieje ze sklepami. Sprzedaż detaliczna

umiera a miasto nie ułatwia życia sprzedawcom tak samo jak deweloperom.

"...nie wiem co myśleć,..."
przyjechać i wtedy pomyśleć

tak samo zarządzają w SKM swoim majątkiem - też wolą zamknięte brudne budy - pytałem o lokal na wzgórzu - odpowiedź - SKM nie życzy sobie tam kawiarni... :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a żeby było śmiesznie to jest tam i komisariat, i sm i sok
trzy nic nie robiące formacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dworzec wyremontowano za kupę kasy

A nikt nie pomysł o miejscach parkingowych, których jest jak na lekarstwo. Wyłożenie chodnika brukiem tez jest strzałem w kolano tam ludzie z walizkami ledwo jadą, brak podjazdów przy schodach od strony poczty. Żenada !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma do tego tyle że ustala stawki opłat jakie ponoszą właściciele
i stawki śmieciowe które warto przypomnieć w Gdyni są za metr!
ma też tyle że buduje "galerie" które niszczą drobny handel
i zezwala na powstawanie dyskontów w samym centrum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

heniek

a tam z tyłu w śmietniku pod zadaszeniem ;)

Otworzyć tam

Klub Go Go obok agencję towarzyską monopolowy 24h a resztę tzn te cztery pozostałe wstawić tam łóżka i tunelowym chłopakom wynająć na noclegownię a tak apropo to daaawno nie byłem na tym całym dworcu dalej żurki się wylegują na przeciw kas ???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczurek, Szczurek, Szczurek

wszystkiemu winien Szczurek. Za klęskę nieurodzaju i dziury w niebie też. Nudni jesteście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zmiana prezydenta = Zmiana polityki zarządzania Gdynią

Może następny ukróci wszechwładzę deweloperów. Może zamiast bezrefleksyjnego, a niewykluczone, że interesownego, przepychania planów zabudowy pod interesy deweloperów, nowy prezydent zajmie się poprawa warunków osób w Gdyni już mieszkających.
Szczurek miał 20 lat "okazji" aby to zrobić. Co zrobił to widać, szczególnie w godzinach szczytu na gdyńskich drogach.
A co do dna to proponuję spojrzeć w lustro.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Krakowie na rynku

cena wywoławcza za 1 m wynosiła około 70 złotych. A tu w miejscu gdzie turystów na lekarstwo tysiąc. Ktoś chyba przesadził z prochami.

nie wiem co było w Sopocie mówimy tu o Gdyni
w tych miejscach były sprzedawane normalne buły ze świeżym wsadem a biorąc pod uwagę że bułki w pewnej sieciówce można zgnieść do kulki o średnicy 2 cm a ich mięso nie wiadomo z czego jest i ile w nim mięsa to sorry ale hotdog z lat 90 był o niebo zdrowszy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka prawda niestety

Ilekroć jestem w okolicach dworca to albo zaczepia mnie jakiś menel i prosi o złotówke albo jestem świadkiem awantury czy wręcz bójki. A bywam tam dość często.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie masz rację

Takie gnidy wszędzie widzą PIS kolego.

Przez takich jak on/a niecda się w Gdyni żyć normalnie. Nie jestem zwolennikiem partii Kaczyńskiego ale dobija mnie już że marazm Gdyni ciągle zwalany jest na PiS choć od iluś tam kadencji rządzi tu grupa ludzi, która niewiele robi a z PiSem nie ma nic wspólnego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1