Pustki + nagrody "Splendor Gedanensis"

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Koncert towarzyszący uroczystości wręczenia Nagród Miasta Gdańska w Dziedzinie Kultury "Splendor Gedanensis" i przyznania Tytułu Mecenasa Kultury Gdańska za 2009 rok

Pustki
koncert promujący płytę "Kalambury"
25.02.2010 / g.18.00 / Teatr Wybrzeże

Skład zespołu:
Radek Łukasiewicz - gitary, śpiew / Grzegorz Śluz - perkusja / Barbara Wrońska - śpiew, instr. Klawiszowe / Szymon Tarkowski - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co to za chora godzina ???

dlaczego o 18?? Niektórzy pracują ! Brawo organizatorzy - słabeusze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłem na ostatnim koncercie Pustek w Kwadratowej i wiem, że usiedzieć się w miejscu nie da. Poza tym oglądałem ubiegłotygodniową transmisję on-line koncertu z radia euro i widziałem jak publika się męczy siedząc na tych małych krzesełkach:) Pustki to jest Ogień!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetnie!

Było świetnie, niektórzy niestety nie wytrzymali tak głośnej muzyki, lecz to nie zniszczyło atmosfery ; ))
świeetnie po prostu ;]

agaj

Co to za pomysł z tym zespołem ? Niech sobie grają co chcą , ale dlaczego na takiej imprezie? Bez sensu . Ludzie wychodzili z koncertu , czy o to chodziło żeby zadowolona była garstka słuchaczy?

zarozumialcy

Zespół młodych zarozumialców. No i co z tego , że byli nominowani do Paszportów Polityki ? Muszą się jeszcze dużo nauczyć , kultura osobista na scenie też jest ważna. Jestem zdegustowany.