Pytanie do stałych użytkowników forum
Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.