Pytanie dotyczace pracy za granica

Witam chcialbym was zapytac czy jesli sie postaram i zdobede doswiadczenie w spawaniu podczas zrobienia kursow to bez problemu moge pracowac za granica ? I czy rynek pracy potrzebujee takich osob ? Ps pisane na szybkoo w pracy bez przyszlosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, kolega mój zrobił kurs w firmie i ta firma odrazu po kursie wysłała go za granice. Niestety nie polece tej firmy bo mam wrazenie że ta firma powoli go zabija. Chłopak jedzie do niemca spawać na 3tyg i ma tydz odpoczynku w domu. Za to dostaje ok. 7000zł ale nie ma nic za darmo, pracuje po 12-15h/ dobę, on tylko spi i pracuje, ja twierdze że jest wykorzystywany, ale on twierdzi że musi pracować bo ma długi. Na + tylko tyle że ma umowę w PL i ubezpieczenie oraz konto dewizowe na które wpływa wynagrodzenie. Nic pod stołem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...