Pytanie o ulicę Rolniczą

czy mieszka ktoś na ulicy Rolniczej 10 B albo w okolicy? Mam pytanie jak tam się mieszka, jacy ludzie , jakie towarzystwo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Pytanie o ulicę Rolniczą

omijaj z daleka....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

to trochę za mało, proszę o dokładniejsze informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

odradzam towarzystwo nie ciekawe.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rolnicza to jedne z najstarszych bloków na Witominie jak nie najstarsze...Sypią się. Teraz jest trochę lepiej ale swego czasu sam widziałem jak facet z siekierą gonił drugiego..(naprawdę). Słynny wieżowiec na Strażackiej to była zbieranina mętów i kryminalistów. Mieszkam na Witominie od urodzenia kilkadziesiąt lat i uwierz mi - wiem co piszę. Rolnicza jest lepsza od Widnej ale jak miałbym wybór to szukałbym czegoś na Leśniczówce, 2MPS, Hodowlanej, Krótkiej, ostatecznie Wielkokacka, PCK, Narcyzowa.
Zaraz posypią się gromy od mieszkańców Widnej i okolic ale przejdź się wieczorem Widną , Strażacką okolice Biedronki to sam ocenisz. Mam wrażenie, że było fatalnie w latach 70-90 potem lepiej a teraz jakby dorastało następne pokolenie patologii i znowu jest trochę gorzej. Obawy budzi też fakt likwidacji komisariatu...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Witam, o co chodzi z likwidacją komisariatu? Czy to prawda, że będzie przeniesiony na chwarzno?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

EEE tam.... Mieszkałam na Widnej w latach 2009-2010 i było mi tam dobrze, nic się nie działo. Ogólnie z Witomina mam dobre wspomnienia, taka mała sypialnia, cisza, spokój, nic się nie dzieje :) Stare budownictwo, trochę niegroźnych pijaczków. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mieszkam w tym bloku od 7miu lat i nie narzekam. Część mieszkańców to rzeczywiście 'pijaczki' ale niegroźne. Wszyscy sąsiedzi bardzo przyjaźni, bezproblemowi. Blok zadbany, wyremontowany. Nie ma problemu z parkowaniem samochodu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dziękuję za odpowiedzi, szczególnie za tą optymistyczną napisaną przez E.
Niebawem będę tam mieszkać, więc sama przekonam się jak jest naprawdę :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ma problemu z parkowaniem samochodu. Blok 10 dobrze utrzymane. Większość moich chłopaków są od Witomino rolnej - i bardzo, bardzo przyjazny hehe ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

mnie tam kiedyś okradli i zgwałcili żone więc już tam nie wracam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale bulki w sumie calkiem dobre w sklepie obok wiec nie wiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odradzam tą okolicę. Mieszkałem parę lat w okolicach ulicy strażackiej, widnej. Pełno uzależnionych od alkoholu ludzi, pijących na klatkach schodowych, zaczepiających i agresywnych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co Ty abstynent jesteś?
Może po pracy ludzie chcą odreagować ciezki dzień...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Radzę omijać te rejony to najgorszy rejon witomina większości mieszkania socjalne sama patologia ćpuny pijaki i złodzieje radzę uważać wieczorami wszyscy chodzą nachalni albo na cpani darcie ryja wyzwiska same menelstwo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0