Pytanie

Witam,
szukam pracy na 1/4 lub 1/2 etatu czy ktoś wie gdzie najlepiej znaleźć taką pracę bo ogłoszeń wcale nie ma tak dużo i nie wiem gdzie można pokopać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pytanie

tylko w ochronie tam są elastyczne grafiki .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo w call center
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spróbuj jako asystent biurowy na 1/2 etatu w firmach handlowych, głównie w nieruchomościach i ubezpieczeniach majątkowych. Często szukają, bo nie ma zbyt dużo chętnych (wiadomo to jest tylko 1/2 etatu). Oferują jak wszędzie w handlu: 'elastyczne godziny pracy', czyli praca w wybrane weekendy; 'możliwość rozwoju zawodowego' (podobno) i nawet 'pakiet socjalny' (pewnie minimum). Ogłoszenia są z reguły z kat. rekrutacja ukryta. Więc jeśli masz wykształcenie wyższe (lub studiujesz), masz jakiekolwiek doświadczenie w pracy biurowej (wystarczy kilka miesięcy jako pomoc biurowa) i zadowala Cię ok. 550 - max. 700 PLN to złóż swą aplikację już teraz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...