Quady w lasku przy sierpniowej

Moi drodzy a czy nie denerwuja was rozjezdżajace las quady które z predkościa dziewku wyskakuja na ulice skrzyżowanie sierpniowej i wrzesniowej czesto jeżdza na nich dzieci w wieku około 10 lat .
Jestem pewien że predzej czy późnije dojdzie tam do wypadku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Quady w lasku przy sierpniowej

No pewnie że denerwują! Nie wspomnę już o braku poszanowania cudzej własności przez tych kierowców.
Brak kultury i idiotyzm
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

I mnie denerwują , zwłaszcza, gdy tuż bok ogrodzenia przejeżdżają, wzbijając tumany wszędobylskiego kurzu. Zdaje się, że dla tego typu pojazdów wyznaczone powinny być specjalne tory. No i dzieci kilkunastoletnie, bez kasków na głowach z calą pewnością jeździć nie powinny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę że należny w tej sprawie zadzwonić do dzielnicowego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dalej społeczniaki szybciutko do dzielnicowego się poskarżyć!!!Żal d...e ściska że kogoś stać i się dobrze bawi...?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie, co jak co ale społeczniaki i kapusie to najgorszy odrzut społeczeństwa. Skąd oni się biorą? Co za problem podejść do chłopaka i poprosić nie "jeździj tu bo brudzą mi się okna"?

Samej jazdy na quadach pod czyimś domem nie pochwalam, ale czy nie macie już języków? Wszędzie tylko straż miejska, policja, milicja!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Quady

mnie również denewują zwłaszcza że mieszkam na wiosennej i Ci kładowcy rownież :(
okien to mi się wogóle nie opłaca myć :]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dalej społeczniaki szybciutko do dzielnicowego się poskarżyć!!!Żal d...e ściska że kogoś stać i się dobrze bawi...?

Ale ty jesteś durny!
Czy myślisz że każdy kto ma kłada to ktoś lepszy?
Oj kolego pusto masz w głowie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale durne wypowiedzi właścicieli tych ...........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

skoro jesteś mieszkańcem to zapewne wiesz czyje dzieci lub sąsiedzi jeżdżą na quadach ciężko zapukać i zwrócić uwagę ? mi to osobiście nie przeszkadza wole żeby w taki sposób zajmowali sobie wolny czas. A nie siedzieli na szkolnej barierce i niszczyć przystanki...........
Sam osobiście jestem posiadaczem tego rodzaju sprzętu i przyznam się jeżdżę po lesie ale nikt nie wspomina o mieszkańcach siąsiadujących z lasem co wynoszą niepotrzebne śmieci do lasu .............. jaiś czas temu zauważyłem nawet doszczętnie rozebrany samochód ......... ehhhhh szkoda słów nie chce mi się rozpisywać ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To się wyprowadź do miasta

mnie quady też przeszkadzają. Mieszkam tutaj od niedawna i nie mogę się do tego przyzwyczaić. Okna nie można otworzyć, hałas i kurz. ... okropność

Zgadzam się z przedmówcą. Hałas ten nie należy do najprzyjemniejszych rozrywek podczas popołudniowego odpoczynku na tarasie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0