RAI - inwestycja przy ulicy Zeusa

RAI ma w swojej ofercie budynek zlokalizowany przy ul. Zeusa na Osowie (ten w trakcie wykańczania). Ale uwaga - jeśli chodzi o stan drogi - ul. Zeusa od strony Nowego Światu to pozostaje bez zmian. RAI poprawi nawierzchnię (może położy płyty??) tylko od ronda do wjazdu do bloku, a dalej to już tylko błoto. Gratuluję pomysłu i podziwiam ludzi, którzy kupią tam mieszkania (uwaga bardzo małe i bardzo niskie mieszkania). Zarząd Dróg i Zieleni tez nic nie zrobi w najbliższym czasie w sprawie nawierzchni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RAI - inwestycja przy ulicy Zeusa

Tak zgadza się, sam kiedyś rozważałem kupno mieszkania w Osowej i tam też na Zeusa dotarłem, poza samym budynkiem który może z zew. nie wygląda najgorzej, infrastruktura to totalna porażka, brodziłem w błocie od przystanku który jest przy ul. Barniewickiej idąc ul. Konstelacji i Zeusa, obie te " drogi" to nieutwardzone szlaki polne całe w dziurach i wybojach. Uszkodzenia auta murowane. Nadmieniam, że te budynki stoją w środku pola bez zdanych ludzkich dojazdów. Rai niby chce zrobić jakaś tymczasową drogę od ronda przy ul. Zeusa do bramy osiedla ale główny ruch od przystanków autobusowych i kolejki idzie przecież drugą stroną. Mieszkańcy więc będą skazani jeszcze długo na babranie w błocie a ich auta narażone na ciągłe uszkodzenia. Życzę Rai-owi powodzenia w sprzedaży tych lokali !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale oferta super !!! : Bliskość kolei oraz komunikacji miejskiej umożliwią niezmotoryzowanym dostęp do pozostałych części Trójmiasta.
Oferta:
Mieszkanie 1-pokojowe o pow. 39,8 m2. Zlokalizowane na drugim piętrze w budynku dwupiętrowym. W skład mieszkania wchodzi pokój (łączna powierzchnia 19,1 m2), łazienka (5,5 m2), kuchnia (10,5 m2) i przestronny przedpokój (4,7 m2).

Osiedle przy ul. Zeusa to zespół 2 budynków mieszkalnych dwu-piętrowych, zlokalizowanych w kameralnym i cichym zakątku dzielnicy Gdańska-Osowy. W budynkach znajdują się hale garażowe w miejscami postojowymi, samodzielne garaże oraz pomieszczenia gospodarcze.

Nowoczesna architektura zabudowy wkomponowana w naturalny krajobraz, bliskie sąsiedztwo dobrze rozwiniętej infrastruktury: szkoła, przedszkola, sklepy, restauracja oraz rozwijające się zaplecze rekreacyjno-sportowe (korty tenisowe i tereny zielone) zapewnią komfort i wygodę nawet najbardziej wymagającym mieszkańcom. Bliskość kolei oraz komunikacji miejskiej umożliwią niezmotoryzowanym dostęp do pozostałych części Trójmiasta.

RAI to porażka, mieszkach w Eko-rai i drugi raz nie kupiłbym mieszkania od tego developera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oglądałam rzuty tch mieszkań i są beznadziejne..

Inne tematy z forum

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...