Do Pani Dagmary chodzę od ponad roku i od pierwszej wizyty jestem ZAUROCZONA. Miejscem, klimatem, obsługą. Mam krótkie, sztywne i dość trudne włosy (zawsze tak słyszałam) z tzw. "wicherkami", ale nie dla p. Dagmary - dla Niej to istne wyzwanie! Zawsze wychodzę z kapitalną, modną fryzurą, a włosy po strzyżeniu fajnie się układają. Ma ogromne wyczucie stylu, co zresztą widać w wystroju wnętrza, które jest nietuzinkowe i bardzo przytulne. Warto dodać, że fotele i myjka do włosów są niezwykle wygodne. Zawsze czuję się jak na miłych pogaduchach u psiapsiółki! Pani Dagmara jest również MISTRZYNIĄ koloryzacji. Ratowała mnie z mojego trójkolorowego wybryku sposobem domowym tworząc przepiękną czekoladę, a wczoraj po raz pierwszy w życiu w 2 godziny stałam się piękną blondynką bez absolutnie żadnego uszczerbku dla włosów!! Włosy wyglądają olśniewająco i bardzo naturalnie jak po zabiegach odżywczych, a nie dekoloryzacji!!! Koleżanki w pracy pytały czy to mój naturalny kolor :)
Korzystałam również z zabiegów na dłonie u przesympatycznej Pani Klaudii. Miałam bardzo staranny manicure hybrydowy i japoński, regularnie chodzę na piękną hennę. Zdecydowanie POLECAM to magiczne miejsce!!