REWELACJA!

U pani dr poddałam się operacji powiększenia piersi. Jestem zachwycona efektem zabiegu! - pani dr idealnie dobrała implanty oraz metodę implantacji. Po zabiegu nie miałam żadnych powikłań. Ponadto pani dr stawia dobro pacjenta na pierwszym miejscu. Kontakt rewelacyjny - jeśli miałam jakieś pytania mogłam bez obaw dzwonić do pani dr, a ona zawsze cierpliwie mnie wysłuchała i wszystko na spokojnie wytłumaczyła. Dla mnie dr Skwiercz stanowi wzór lekarza - pod każdym względem! Oby było więcej takich lekarzy!

Rewelacja! Doskonały chirurg plastyk, fantastyczny człowiek!

Wszystkim bardzo gorąco polecam dr Skwiercz!

P.S. Jedyne czego żałuję, że nie poddałam się tej op. dużo wcześniej:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: REWELACJA!

czy mogę prosic cię o kontakt ze mną bo chciałabym porozmawiac z kimś kto już wcześniej poddał się zabiegowi powiększenia piersi u pani doktor (mój e-mail: bobo4_27@o2.pl)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez prosze o kontakt i mam pytanko jakie sa terminy u dr? boo283@onet.eu

Hej, sezonie letnim czeka się krócej - bo i wysoka temp. nie jest sprzymierzeńcem okresu rekonwalescencji...
Ale generalnie - 1- max. 2 m-ce.

czy moglabys podac mi koszt takiej operacji powiekszenia biustu u dr.skwiercz

Hej, w zeszłym roku za zabieg, implanty Mentora anatomiczne (anatomiczne zawsze są droższe od okrągłych) i badania dodatkowe przed zabiegiem (kompleksowe badanie krwi, rtg klatki piersiowej, usg piersi - to wykonuje się na własną rękę) - zapłaciłam niecałe 12 tys. zł.

Rewelacją to jest dr PAweł Szymański z Warszawy

jestem na etapie szukania dobrego chirurga z trójmiasta ,mam pytanie ile czasu czeka się teraz na taką operacje piersi? i gdzie Pani doktor wykonuje zabiegi byłabym wdzięczna za wskazówki i rady