RGG Trio - JaZzGdyni

Temat dostępny też na forum: RGG Trio - JaZzGdyni
RGG: Przemysław Raminiak (fortepian)Maciek Garbowski (kontrabas)Krzysztof Gradziuk (perkusja)RGG Trio to jedna z ciekawszych formacji młodej, polskiej sceny jazzowej - urzeka spontanicznością, pięknym brzmieniem i umiejętnością budowania niezwykłej, scenicznej dramaturgii.Zespół jest laureatem wielu znaczących nagród i wyróżnień: I nagroda na Spotkaniach jazzowych Sieradz 2002, I ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadziejny poklad

zastanawialem sie dlaczego poklad mial taki zly PR. Teraz juz wszystko jasne i dolaczam sie do grona antyfanow. To beznadziejne miesce z chamska obsluga i strasznymi warunkami imprezowymi

nie zgadzam sie

zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie mial muchy w nosie.. ;) poklad to moje ukochane miejsce od lat! kiedy sie jest dobrym czlowiekiem- takie komentarze jak umiescil kolega- nie maja miejsca :)

fan

im większa popularność i więcej sukcesu tym więcej "antyfanów" na szczęście naturalnym procesem jest również powiększanie sie grona fanów których jest wprostproporcjonalnie więcej niż tych beznadziejów. "ehhh" idź do lasu się wykrzycz bo wrzodów sie nabawisz :) Lubie bawić się na Pokładzie i też od lat. Często odpuszczam żeby się nie znudził

pokład to najgorszy klub

byłam na pokładzie kilka tygodni temu obsługa jest strasznie nie miła nie mozna wychodzić na dwór gdyż ochroniarze potem juz cie nie wpuszczą, jest strasznie duszno, klub jest oskurny wogóle mi sie tam nie podoba.

a co to ma wspólnego z zeszłorocznym koncertem???...
otrzeźwiej fanie :P

Inne tematy z forum

Bieg Urodzinowy (5 odpowiedzi)

Tegoroczny Bieg Urodzinowy Gdyni z Portem Gdynia to wyjątkowa edycja, która zaskoczy każdego...

Walentynkowa gala Burleski (4 odpowiedzi)

Przygotujcie się na niezapomnianą walentynkową noc pełną zmysłowości, elegancji i artystycznej...

Zaczęło się od morza - baśniowa opowieść o Gdyni (3 odpowiedzi)

Po raz pierwszy w Gdyni odbędzie się spektakularna animacja - baśniowa opowieść o dziejach...