RJ - opinia
Jestem w trakcie nauki a wiec wymienię plusy i minusy z mojego punktu widz. Plusy; co do lektorów- 99% z nich na moje oko lubi to co robi i sa bardzo pozytywnymi osobami co sprawia ze z zajęć wychodzi sie z kolejna dawka wiedzy (1% prowadzi poprostu zajęcia) Tematyka zajęć bardzo zróżnicowana- nie klepie sie wciaz tego samego. Minusy; cena- dosc wysoka i te wszystkie "kupony, promocje" etc to tylko reklama. 2 minus to plan zajęć ktory jest mega irytujacy; zeby sie zapisać na zajęcia musisz rozkminic jakie beda w kolejnym tygodniu, dopasować do lv i do koloru-kazdego tygodnia sa inne kolory których nie mozesz powtórzyć a musisz zaliczyć wszystkie po kolei.. Co za bezsens ide do szkoły zeby sie uczyć języka a nie planu..:/ Jednakże oceniam szkole na 6 ze względu na efekty.. Tu szkoła spełnia swoje zadanie i zdecydowanie widze swoje postępy w nauce i porozumiewaniu sie w języku ang. Wczesniej poprostu sie hamowalam ze względu na niepewność dobrze skonstruowanego zdania.. Ogolnie polecam..;)