ROCKSHOX i jego wady...

Witam... od prawie roku jestem szczesliwym posiadaczem amorka rockshox psylo xc,... Jednak od jakiegos miesiaca zauwazylem ze uszczelka w lewej goleni wyrobila sie i olej w malych ilosciach zostaje na gornej goleni.

Jezeli ktokolwiek posiada taki amorek i mial juz z takim felerem doczynienia , prosilbym o podpowiedz czy zużycie uszczelek podlega naprawą gwarancyjnym ( w roznych serwisach roznie to bywa, i jezeli mialbym sie wyklucac o swoje to chcialbym miec pewność )

Z gory THX za odpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ROCKSHOX i jego wady...

ja mam rockshit psylo sl 2001 i mi olej tez leci (nawet grubo). Na wymiane gwarancyjna usczelek bym racze nie liczyl ale zawsze warto sprobowac. JAk ci nie uznaja to mozesz posmarowac uszczelki od srodka np. juddy butter, a jak to nie pomoze to zostaje jescze wymiana uszczelek (ok 50zl ).

ja mam sida sl i tez mi sie tak robi, ale generalnie klade na to laske, wymien uszczelki to na jakis czas bedziesz mial spokoj, ale to chya gwarancji nie podlega. napisz do harfy i sie dowiedz

bo uszczelki RS sa jakieś kiepskie... miałem kiedytś RS i po roku ciekło.
w bomberze po 2 latach nic mi nie cieknie (i uszczelki bomberowe sa tansze).

a i lakier RS jest gówniany ;) polska zima!

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...