pare dni temu kupilem swoje upragnione rolki dopiero zaczynam wiec na trase jeszcze za wczesnie aby sie pokazac
i male pytanko gdzie w gdansku sa miejsca nadajace sie na nauke jazdy na rolkach ...???
procz parkingow w centrach handlowych i czy sa chetni na
wspolne stawianie pierwszych ktokow na rolkach :))?????
ja rolki zamierzam kupić w najbliższych dniach. pierwsze kroki bede stawiac na sciezce rowerowej na marynarki polskiej, gdzie panuje stosunkowo maly ruch. ktos chce sie przylaczyc? zapraszam :)
Amator może trasa Jelitkowo - Brzezno?
Posiadaczką rolek jestem od niedawna, swoje pierwsze kroki stawiałam na bulwarze nadmorskim, nie polecam, byłam prawdziwą atrakcją dla spacerowiczów, zwłaszcza słowa pewnego tatusia szczególnie mi utkwiły, cyt. "widzisz synku, nic nie przychodzi w życiu łatwo" - jednym słowem czad:)
Zdecydowanie popieram Niezapominajkę, dlatego, jak już wcześniej pisałam, do nauki jazdy wybieram "mniej zaludnione" miejsca. Zdaję sobie sprawę, że naprawdę śmiesznie będę wyglądać podczas nauki - dwudziestoparolatka próbująca złapać równowagę :)
na pewno nie śmieszniej niż 28-latek łapiący równowage ;)))))
Tez mam zamiar nauczyć się dobrze jeździć na rolkach, ale póki co nie było za bardzo kiedy .. :) więc jeżeli jest ktoś z Gdyni kto też zaczyna - dajcie znać;)
lucc83j@gmail.com
Od dłuższego czasu próbuje zebrać się w garść i pójść na rolki ale samej ciężko jest zwłaszcza jak super się nie jezdzi... :)
Czy pisze się ktoś może na Sopot? W kupie będzie nam razniej:)
niezapominajka.. fakt, bulwar to już samobójstwo, nawierzchnia mocno podziurawiona. Zęby można pogubić.
Ja chętnie pojeżdże z kimś na trasie Witomino Leśniczówka - Centrum.
:)
Nola, a co powiesz o ponad 40-latce która zaczyna? Ja tak miałam 3 lata temu a rolki są moja wielką miłością. Preferuję sopockie Łazienki i tamtejszą pętlę tylko dla rolkarzy.Rzadko jest tam za gęsto, trasa jednokierunkowa, wiec wszyscy jadą w tą samą stronę. Polecam. A wstyd to wogóle się nie ruszać... Walcz dalej! Tylko w ochraniaczach i kasku bo upadki mogą być niebezpieczne.
Moja nauka stanęła w miejscu, nic nie dzieje się w tym temacie. Rolki, nowe, stoją zakurzone w kącie. Jakoś nie mogę się zebrać, samej mi głupio :(
Zamiast tego jeżdżę sobie rowerkiem :)