ROSSMANN - PRACA

HEYA...prawdopodobnie bede mogla pracowac w rossmanie ale kurcze jakos nie moge sie przekonac...bo dla mnie to jakis zwykly supermarket w ktorym panuje mobbing...jesli ktos tam pracuje pracowal lub zna kogos takiego to pliizzz dajcie odpowiedz czy moje podejzenia sa trafne...a moze sie calkiem myle i jest ok ;) b. mi zalezy z gory dziex :) pozdrawiam trojmiasto !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ROSSMANN - PRACA

ja nie wiem jak jest w Rossmanie od strony pracownika, ale jako klient bardzo podoba mi sie ten sklep, bo sa tam bardzo tanie i dobre rzeczy

Re: ROSSMANN - PRACA

w Rosmannie niektórzy moi znajomi mieli praktyke i wg ich opini to praca jak praca.Niekiedy są złe dni,a niekiedy luzik.Super tam nie jest ale źle też nie,może jedynie nuda doskwierać,bo tam jest ciągła rutyna,ale jak się pozytywnie nastawisz to i Ci się dobrze będzie pracować.

Inne tematy z forum

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...