ROZCZAROWANIE
Zachęcona nowoczesnym image salonu, robiącą wrażenie stroną internetową oraz przekonana superlatywami zamieszczonymi na stronce odnośnie personelu postanowiłam zmienić fryzjera i skorzystać z usług salonu Alterantive. Krótko mówiąc przyszłam z odrostami i wyszłam z odrostami, pierwszy raz mi się zdarzyło, by po wysuszeniu włosów siedząc na fotelu fryzjerskim nie widzieć różnicy w kolorze włosów. Miałam robione pasemka blond na brązowych włosach i efekt wyszedł taki, że odrost, z którym przyszłam został rozjaśniony i niektóre włosy brązowe do połowy. Ogólnie mówiąc nikt by mi nie uwierzył, że byłam u fryzjera a tym bardziej, że zapłaciłam 190 złotych (długość za ramiona). Nie wiem być może nie powinnam źle pisać, bo przecież nie pracuje tam jedna osoba a kilka i może właśnie pani Honorata, która się mną zajęła nie ma zbyt dużego doświadczenia. Ja w każdym razie już nigdy nie skorzystam z usług tego salonu, bo cena jest nieadekwatna do usługi ponadto opisy o stylistach i doradzaniu fryzury są mocno przesadzone. Kończąc dodam, że dla mnie nie zasługuje na miano fryzjera ten kto wypuszcza klientkę z bardzo widocznymi odrostami z salonu biorąc za to 190 złotych. Odradzam niezdecydowanym