RUGBY W SOPOCIE

Czy ktos moglby mi powiedziec w jakie dni odbywaja sie treningi kobiecego Rugby w Sopocie....
Jak mozna sie tam zapisac i jaka atmosfera panuje w klubie...
Aha mam rowniez pytanie kto jest trenerem kobiet .............!
POzdrowiwnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RUGBY W SOPOCIE

Ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

najlepiej jakbys podjechała na stadion Ogniwa w Sopocie ( SOPOT WYSCIGI) i tam znajduje sie sekcja rugby rowniez kobieca..........
ale niestety nie umiem powiedziec nic wiecej....

W dalzym ciągu Ha, Ha, Ha!!!!!!!!!!!!

co to za hahahaha!!!!!!!!!!!!??????????????? hihihihi

DAJ SPOKOJ Z RUGBY KOBIETO!!!ZOSTAW TO FACETOM.KOBIETY POWINNY BYC KOBIECE,DELIKATNE I NIEWINNE.WEZ SIE LEPIEJ ZA FITNESS!!TO CHYBA LEPSZY POMYSL.

DLACZEGO PODSZYWASZ SIE POD MOJ NICK???!!!!! JA AKURAT NIE UWAŻAM ŻE KOBIETY NIE POWINNY GRAĆ W RUGBY!!! TO JEST W KOŃCU ICH WYBÓR I CHWAŁA IM ZA TO!!! W TYM PRZYPADKU UWAŻAM WŁASNIE ZA WŁASCIWE ŻE DZIEWCZYNA WYBRAŁA RUGBY I CHCE UPRAWIAĆ TEN SPORT!! MY POWINNISMY JEJ W TYM POMOC A NIE PRZESZKADZAĆ I KRYTYKOWAĆ!!! BO TO CO ONA WYBIERZE CZY RUGBY CZY JAK MOWISZ FITNES TO JEST WYŁACZNIE JEJ SPRAWĄ I NIE POTRZEBUJE DO TEGO "ADWOKATÓW" POZDROWIONKA:))

Do cichego boba i podzytego lonsdale`a

Hahahahaha

Treningi dziewcząt

Cześć, treningi odbywają się w środy o godz. 17.00 w ZSZ nr 9 w Gdańsku przy ulicy Dąbrowszczaków (techniczn)y oraz w sobotę o godzinie 11.30 w Sopocie na stadionie sopockiego Ogniwa przy ulicy Jana z Kolna (biegowy). Zapraszam serdecznie wszystkie zainteresowane dziewczyny

Re: Treningi dziewcząt

a jest jakis tel kontaktowy z Clubem Ogniwa??????????

Głównie do Zwierzątka

Widzałem was jak gracie w siódemki ale ciekawi mnie czy gracie też w piętnastki?

Re: Głównie do Zwierzątka

Czesc....... no niestety 15-ek nie gramy.... my wogole mamy problem zeby grac 7-ki, penie jak wiesz sa tylko 3 kluby w Polsce co propnuja Rugby dla kobiet ( dziewczat) ....
a pewnie gdybysmy chcialy grac 15, musialybysmy polaczyc Ogniwo z Arka ;) hahhahahaha w sumie mogloby byc to ciekawe........ ;)
Pozdrwienia

Czy ktoś wie kiedy zostanie wznowiona liga rugby. Kiedy odbędą się pierwsze mecze??
I coś z innej beczki. Kiedy się odbywają kursy sędziowskie rugby, jak przebiega taki kurs i ile kosztuje???

najblizszy kurs zacznie sie najprawdopodnie za rok, tydzien temu skoczyly sie szkolenie dla kandydatow, ktore trwaly od listopada. Kurs jest w zasadzie darmowy - jedyny koszt to przejazd

aha a przepraszam jeszcze jedno , kto jest trenerem ogniwa............ chodzi mi o rugby dziewczat

trenerami dziewcząt są Kóla i Cycu

do zainteresowanej

a telefon do klubu to 5512635, a trenerzy to Kóla i Cycu (Tomasz Jarowicz i Filip Cackowski)

Re: do zainteresowanej

no ale wtedy nie miałybyście konkurencji ;-)

Re: do zainteresowanej

taaaaaak ale to by byla jedyna mzliwosc grania 15-ek............ ;)
hihihihihihihihi

Inne tematy z forum

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...