Elena - opinia (1) Kwestie prawne zostały przedstawione w sposób dostępny i zrozumiały. Pani... Elena Michał - opinia (1) Usługi świadczone przez Panią Mecenas są na bardzo wysokim poziomie. Pani... Michał Svitlana - opinia (1) Bardzo miła pani, profesjonalne pomogła mojej rodzinie przyspieszyć... Svitlana
Olga Shestakova - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna pani Joannie za pomoc w uzyskaniu decyzji w sprawie... Olga Shestakova Yana - opinia (1) Bardzo polecam radcy prawnego Joanna Romanów. Pani jest bardzo odpowiedzialna... Yana Dawid Matuszczyk - opinia (1) Pani Joanna ma doskonałe podejście do klienta. Jest bardzo sumienna i... Dawid Matuszczyk Ramiro Gonzales Diaz - opinia (1) Z czysta sumieniem mogę polecać P. Asiu, ona jest wspaniała osoba i... Ramiro Gonzales Diaz Nikolaichuk Larysa - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Joanna Romanów za skuteczne rozwiązania mojej... Nikolaichuk Larysa Najlepszy prawnik dla osób, które nie zgadzają się na rozwód (1) Pani Joanna profesjonalnie prowadziła sprawę i angażowała się w powierzone... Klient Zezwolenie na zakup mieszkania dla obcokrajowca (1) Prawnik pomogł mi otrzymac od Ministerstwa zezwolenie na zakup mieszkania.... maryna Tomasz - opinia (1) Rzetelna, empatyczna i miła osoba Tomasz Karta pobytu (1) Z całego serca polecany kancelarie p. Joanny! Pomagała nam z załatwieniu... Karolina i Igor polecam na 200% (1) Prawnik,jakiego rzadko się spotyka.Pani mecenas prowadziła moją bardzo trudną... Jadwiga Najlepszy prawnik w Trójmieście (1) gorąco polecam ją za pomoc prawną. Ona jest bardzo przyjacielska. Chciałbym... Pravu Połączenie firm, doradztwo w sprawie prywatnej. (1) Pani Joanna prowadziła połączenie mojej firmy z inną w spółkę. Przeprowadziła... Marek Radca prawny w sprawie z zakresu prawa pracy (1) Pani Radczyni Joanna prezentowała przez cały czas wysoką kulturę osobistą i... Czesław Michalak Karta pobytu czasowego/pomoc prawna. (1) Nasza rodzina zwróciłaś do Pani Joanny, ponieważ zależało nam na... Anna Pomoc dla obcokrajowców (1) Potrzebowałam pomocy w sprawie uzyskania obywatelstwa i świadczeń związanych... Anna Polecam!!! (1) Pani Joanna kilka lat temu prowadziła moja sprawe rozwodowa. Wspolpraca z... Z.G. Chciałabym serdecznie polecic Panią Asie (1) Polecam serdecznie, Pani Asia bardzo angażuje się w prowadzone przez nią... Zofia