Radio Żelaza

Temat dostępny też na forum: Radio Żelaza
Opinie do spektaklu: Radio Żelaza.
Radio Żelaza

Po "The Pale Fox" kolektyw DzikiStyl Company przygotował kolejny nietuzinkowy spektakl. Tym razem duet wesprą na scenie Michał Łabuś oraz Natalia Madejczyk.

RADIO ŻELAZA / Wioleta Fiuk, Patryk Gacki, Michał Łabuś, Natalia Madejczyk
choreografia, reżyseria, wykonanie: Wioleta Fiuk, Patryk Gacki, Michał Łabuś, Natalia Madejczyk / współpraca artystyczna: Wojciech Mochniej / ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne

Myślałem że chodzi o Radio Żelaza Kelthuz, to zbieg okoliczności czy prowokacja.
Kelthuz to na YouYubie kozak przecież jest.
pozdr Kaszuski Ayn Rand
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

orginalne

Na początku wydaje się dosyć niepokojące, monotonne, później jednak dochodzi do totalnego, niewyobrażalnego przejścia do innego świata, który gdzieś istnieje..Polecam warto to przeyżyć, muzyka powala, taniec niepokoi i uspokaja...

wow

dziewczyna kiedyś zaciągnęła mnie na jakiś syf... eklerek czy jakiś inny ptyś, sopocki teatr tańca, koszmar, dramat, oczy krwawiły. powiedziałem "nigdy więcej!", ale dałem się namówić i już ze dwie godziny siedzę i nie mogę o niczym innym myśleć, cały czas trawię ten spektakl. to jest genialne i to dla mnie, faceta, który do tej pory za największe osiągniecie w tańcu uważał teledysku Smooth Criminal. ludzie, idźcie to zobaczyć, jeżeli będzie jeszcze okazja!

szkoda, że już to widziałam

Po prostu polecam nieproste

Inne tematy z forum

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...

Puste miejsca (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Puste miejsca . PUSTE MIEJSCA Autor:Clàudia Cedó Reż.:Lena Frankiewicz...

Madama Butterfly (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Madama Butterfly . "Madama Butterfly" Giacomo Puccini Opowieść o...