Radiolog USG - Katarzyna Korendo

Bardzo, bardzo niemiła kobieta, najwyraźniej ta praca ją męczy. Niemiła dla pacjenta a zwłaszcza dla recepcji RTG.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Radiolog USG - Katarzyna Korendo

Pani doktor jest arogancka dla pacjenta, nie grzeszy ani zyczliwoscią ani empatią. Nie podwazama jej kompetencji, ale wybór zawodu w wypadku Pani doktor to pomyłka. Pacjent jest za przeproszeniem 'zgnojony". Wiem, co mówię, ponieważ byłam u Pani doktor 2 razy. Nawet prywatne badanie ( placiłam za nie) nie ustrzegło panią doktor od niemiłych uwag.
em.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4

to prawda, czuję ulge, że ktoś to tak trafnie ujął, bo myślałam że ze mną cos jest nie tak.Sucha, mroźna jak grudniowa zamieć, powinna siedzieć w laboratorium, a nie pracować na żywych organizamach. ja chodziłam do niej w Luxmedzie i mam podobne odczucia. Prawdą jest, że lekarz zachowuje się podobnie (dobrze albo nie) w państwowej sluzbie zdrowia i prywatnie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja mam dziś USg i już sie boję... co to za kobieta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podzielam opinię poprzedników, że ta Pani jest niesamowicie niemiłą i niesympatyczną kobietą, co potwierdzają wszystkie osoby, które miały (nie)przyjemność korzystać z jej usług. Ale mozna byloby jej to wybaczyc, gdyby okazala sie chociaż dobrym lekarzem. Niestety, tak nie jest. Pani lekarz wykonała mi USG brzucha i wstawiła opis wg którego wsyzstko było bez widocznych zmian. Miesiać później trafiłam do szpitalam, gdzie okazało się, że mam raka wątroby i trzustki w bardzo zaawansowanym stadium. Myślę nad podaniem sprawy do sądu,
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6

Myślę, żę nie ma się nad czym zastanawiać - lekarz musi odpowiadać za swoje błędy. Może w ten sposób uratujesz zdrowie innej osobie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie również ta lekarka zrobiła opis, który był niewiarygodny. Na szczęście w drugą stronę, czyli wpisała coś czego nie ma. Na szczęście inny lekarz od razu podał tę diagnozę w wątpliwosć, ale potraciłam czas na wizyty i badania, no i najadłam się dużo niepotrzebnego strachu. Wprawdzie nie odczułam, by pani doktor była jakaś nieprzyjemna, ale wiem, że straciłam kompletnie zaufanie do jej rzetelnosci i na następne usg wybiorę się do innego lekarza
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie pani doktor ustrzegła przed poważnymi komplikacjami zdrowotnymi i jestem jej za to bardzo wdzięczna.
Zapisałam się do niej, bo polecili panią doktor moi znajomi jako kompetentnego i rzeczowego specjalistę. Nie zawiodłam się.
Z usług medycznych pani doktor korzystają też członkowie mojej rodziny. Wszyscy odbieramy ją jako przyjaznego i mądrego lekarza.
A ogólnie to podziwiam cierpliwość lekarzy, gdy widzę jak roszczeniowo zachowują się niektórzy pacjenci, szczególnie panowie. Sama czasem nie mam nastroju wysłuchiwania życiorysów,gdy przychodzę do lekarza przed czasem. Część pacjentów myli przychodnię np. radiologiczną z przychodnią terapeutyczną.
Szczerze polecam panią doktor
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ciekawe - znajomi czy rodzina próbują podreperować mocno nadwyrężoną opinię o P.Dr ?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słaba próba ratowania swojej opinii. Pani w białym kitlu, która opowiada pacjentom bzdury i przedstawia je jako oficjalne stanowisko Światowej Organizacji Zdrowia lub aktualną wiedzę medyczną powinna zająć się czymś innym, tak żeby nie mogła zaszkodzić. Polecam pielęgnację ogrodów. Na pewno się pani na tym zna, tak jak na wszystkim innym.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie szkoda ogrodów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój przypadek jest bardzo podobny. Pani była arogancka, USG wykonała zatrwazająco niedbale ( mam porównanie, a w dodatku wiedzę fachową w zakresie obrazowania medycznego).
Badanie zostanie przeze mnie powórzone u innego lekarza ( wg pani dr zmian w narzadzie jakby po prostu znikneły....), rejestratorka w Luxmed poinformowała mnie o możliwości złożenia reklamacji ale nie mam czasu na takie akcje. W każdym razie :ODRADZAM.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podzielam niestety, moja wizyta była bardzo przykra, Pani Doktor jest do tego wszystkiego niedalikatna i powiedziałabym, że nawet dość wyj ątkowo nieuprzejma, rozdrqażniona i zirytowana. Miałam wizytę w pakiecie z Luxmedu, zależało mi na czasie, a to był (nic dziwnego, bo widać do Pani można przyjść tylko raz) termin wolny osiągalny. Przeraża mnie myśl, że musiałabym powtórzyć to badanie jeszcze raz.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2