Rafał Pacześ - ProkuraTOUR'a

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Rafał Pacześ w Trójmieście z najnowszym programem ProkuraTOUR'a. Na sali obowiązuje bezwzględny zakaz nagrywania. Osoby pijane albo przeszkadzające zostaną wyproszone z sali. Organizator zastrzega sobie prawo do wyproszenia osoby nieprzestrzegającej powyższych zasad. Wstęp od 18 roku życia.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaby występ

Dla mnie był to słaby występ niestety. Byliśmy we 3 osoby w różnym wieku i mam wrażenie że ergo arena napchana po korek gdzie patrzysz na tv bo pana nie widać z góry a bilety w cenie wysokiej. Nie było angażowania publiczności. Pogubił się i nie wiedział na 360 scenie do kogo wcześniej mówił. Bardzo dużo słabych wulgarnych niby to żartów a tak naprawdę prostackich tekstów. Non stop mowa w prostackim wydaniu o jego podniecaniu seksualnym to opowiadał non stop. No słabe to na maksa. Widziałam miny ludzi (nie tylko kobiet) ale też facetów i w naszym sektorze może 2 osoby się z tego śmiały.No słaby występ. Było kilka fajnych żartów a reszta kręcąca się o seksie w wulgarnym wydaniu. Szkoda czasu i kasy. Okrzyknięto pana Paczesia numer 1 więc stąd nasze rozczarowanie. Ergo na koncerty fajne ale na taki stand up to może lepiej w tv w domu na kanapce z przekąskami lepsze. A za cenę biletu lepiej kupić dobre winko. No i niekoniecznie pan Pacześ z tym repertuarem co widziałam. Niestety rozczarowanie. Na takim słabym występie dawno nie byłam. Jest zdecydowana różnica między dobrym żartem a prostactwem. Takie żarciki dla patoli lub kolesi w celi. Totalna żenada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozrywka dla mas

Musi być wulgarnie, chamsko i prostacko.
Inaczej nie zapełniłby hali na 10 tysięcy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W 100%zgadzam się z opinią.
Dla mnie porażka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dezorientacja

Pierwszy raz na stand-up, zostaliśmy zaproszeni z żoną na ten występ. Wiedziałem że może być wulgarny język, ale nasycenie podrzędną erotyką wspomnień lat młodzieńczych, ilość wulgaryzmów i gestów seksualnych wprawiła mnie w osłupienie. Były momenty fajne, zakupy, teściowa na dysonie czy psychiatra. Pozostała część czasu konsternacja. Kawałek o Świętym Janie Pawle II totalnie nie na miejscu.
Pod koniec mowa o tym że to jest kultura na miarę naszych czasów... Jeżeli tak ma wyglądać kultura naszych czasów to ja podziękuję.
Nie wiem jaki Target wiekowy mają występy Pana Rafała , ale jak chciał by trafiać do szerszej publiki to myślę że można by to trochę zmienić. Wulgaryzmy, seksizm ... Stać Go na wiecej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0