Rajd Rowerowy Gdynia Chylonia - Kąpino

Rada Dzielnicy Gdynia Cisowa, Lekkoatletyczny Klub Sportowy "Zorza" Gdynia, Klub Turystyki Kolarskiej "Fali" zapraszają wszystkie chętne dzieci, młodzież i dorosłych oraz całe rodziny na Rodzinny Rajd Rowerowy, który odbędzie się dnia 17 czerwca 2007r (niedziela).Zapraszamy wszystkich, którzy chcą aktywnie i w miłym towarzystwie spędzić czas.Program rajdu:1. Zbiórka uczestników od godz. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja terz jade

zeszlego roku jechalen na jakis rajd ale ten jest leprz

ekstra rajd, dobrze zorganizowany, pycha gochówa, i a także słodkości, piękna trasa, masa konkursów i nawet fajne nagrody. W drodze powrotnej mieliśmy nie lada przygodęgdyż zastała nas burza na środku łąki, więc ni było gdzie się schować, byliśmy przemoknięci do suchej, ale i tak było warto. polecam wszystkim za rok nitki

Brawo

Ekstra sprawa.Już nie mogę doczekać się następnego razu.Jedynie podjazd do Kąpina wymagał wysiłku,a tak to lajcik.Organizacja i towarzystwo super.Byłem pierwszy raz i napewno nie ostatni.Pozdrawiam.

fotki z imprezy

Witam
Byłem jednym z uczestników tego rajdu. Baaardzo mi się podobało. Poznałem ciekawych i miłych ludzi a i trasa była super. Zrobiłem kilka zdjęć, które można oglądać na http//rajd.rob.com.pl

Huraaaaaaaaaa ! ! ! !

Jadę !!!
Ja jadę !!!
No petarda !!!
:-) ;-) ;-)

Inne tematy z forum

Symbioza (3 odpowiedzi)

Symbioza powstanie w miejscu, które zapewnia wygodne, miejskie życie, a jednocześnie pozwala na...