Ranczo Weterynarza

Hotele dla zwierząt

Grabiny-zameczek, Rycerska 32

Agnieszka - opinia (1) Świetne podejście do naszego owczarka oraz do innych psów. Szczerze polecamy:... Agnieszka M - opinia (1) Drugi raz zostawiam pieska i drugi raz jestem zadowolony! M Bambo - opinia (1) Wysoka jakość serwisu, mój Labek zawsze chętnie tam wraca. Polecam Bambo
Małgorzata - opinia (1) Polecam z całego serca. Bardzo przyjazne, piękne i zadbane miejsce. Od razu... Małgorzata Wojciech - opinia (1) Super, jeszcze raz super pies wrócił zadowolony ,a my jako właściciele psa w... Wojciech Szczęśliwy Pies Bobi szczęśliwa Pani (1) Pani Alicja Marzena Rotmanka No i po kłopocie ! (1) Pierwsze rozstanie po 6 latach z psiakiem to stres dla zwierzaka i... Tadeusz super! (1) Mozemy goraco polecic ten hotel jako przyjazne miejsce dla pupili na czas... agata Polecam (1) Opieka nad psem na najwyższym poziomie, widać, że Właścicielka podchodzi do... Joanna Polecamy gorąco!!!! (1) RANCZO WETERYNARZA Serdecznie polecamy Ranczo weterynarza. Hotel prowadzi... Aleksandra Opieka dla psiakow (1) Goraco polecam ten hotel.Wspaniala opieka zarowno od strony fachowej jak... Ryszard Wspaniały hotel (1) Wspaniała obsługa fantastyczne miejsce dla naszych pociech. Polecam Iwona Cudowne miejsce! Polecam gorąco! (1) Sytuacja życiowa zmusza mnie to oddania co jakiś czas mojego psa do hotelu.... Kasia&Lander Super miejsce! Gorąco polecam!!! (1) To wspaniałe miejsce, przepełnione miłością do zwierząt. Właścicielka z... Beata Ulubiony ogród Rokfolda ;-) (1) Polecam gorąco Ranczo Weterynarza, bardzo dobra opieka i czystość, każdy AZOR... Marcin W hotelu jak w domku (1) Bardzo polecam hotel dla piesków, jesteśmy stałymi klientami, mamy pełne... ANNA Ekskluzywny a jakże pełen miłości hotelik dla piesków (1) Gorąco polecam hotelik Państwa Grabowskich. Wyjeżdżając na wakacje byłam... Katarzyna M Gorąco polecam!!! (1) Z czystym sumieniem gorąco polecam Ranczo Weterynarza. Pełen profesjonalizm,... Anna Więcej niż hotel dla zwierząt. (1) Długo nie mogłem się zdecydować ale w końcu decyzja zapadła. Jadę na narty a... Zbyszek Polecamy!!! (1) Gorąco polecamy to wspaniałe miejsce - ja i mój Rysiu ( 2 letni labrador,... Irmina