Ratunku! Sprawdzony fryzjer ( na długich włosach),najlepiej z Rumi!

Hej!
Od dawna szukam dobrego fryzjera (który jeszcze, przy okazji, nie będzie z najwyższej półki cenowej) do długich włosów.
Mam włosy do połowy pleców, zadbane, zdrowe, ale żaden fryzjer nie potrafi zrobić z nich fryzury, tak, że muszę chodzić w związanych, bo mam ciągle "szopę". Z ostatnich moich dwóch wizyt u fryzjerów mam takie wspomnienia:
jedna, dla nadania "lekkości" ścieła mi na równo włosy w trzech długościach - tak, że tworzyły piękne, od linijki, schody - dramat, a druga, z kolei, zostawiła mi trzy cieniutkie długie pasemka (ząbki? takie coś jak kiedyś diskopolowcy nosili;)), a resztę ścięła krócej, ostatecznie musiałam sama ściąć te farfocle w domu...

Chciałabym taką fryzurę: http://namonciaku.pl/3miasto/51,113053,9889617.html?i=5 jak ma Ania na zdjęciach - ma długie włosy, puszyste, ale nie bezkształtną szopę.
Czy możecie kogoś polecić, najlpeiej z Rumi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ratunku! Sprawdzony fryzjer ( na długich włosach),najlepiej z Rumi!

ja mam włosy za pas , poradzila sobie znimi swietnia moja fryzjerka ślubna, kontakt moge podeslac na maila

poproszę:
mcsnoopy@poczta.onet.pl
mogłabyś napisać coś więcej -tj. cennik, czy regularnie się u niej strzyżesz, czy tylko robiłaś fryzure ślubną?
Pozdrawiam!

wysłałam

polecam z Rumi salon Alex - p. kasia ma super rękę, od lat chodzę i jestem b. zadowolona, mam nawet zdjęcia fryzurek moich wieczorowych i nie tylko - jeśli ktoś chce to mogę przesłać :)

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...