Re:                 Ratunku!!!!!!

Oczywiście, że nie  jest bezrobotny.  Porządny organista zawsze coś znajdzie. A jak ludzie go chwalą po innych parafiach.  Aż miło słyszeć, że w mojej  parafii  był taki organista. A proboszcz  niech żałuje.  Nie wie  co stracił.  !! No cóż teraz ma wykształcona osobę.,odpowiednie  dobraną  do siebie. Jeden  i drugi  siebie wart. Nic nie potrafi,a jest najważniejszy! Gdybym  wiedziała szybciej  o tych podpisać to bym też zbierala.  A czy nie słusznie  zbierał  podpisy ??? Z tego co się czyta na forum ile mln proboszcz ma ukradzione, a z organisty  za przeproszeniem debila robił. Przyjecie i bierzmowanie grał za free. Ile nauk przed tymi uroczysciami było.  Tego nikt nie widział? Czy  nie chciał widzieć? Jak moja córcia miała nauki przed komunia to pan Marcin  w biegu  po pracy jeszcze do kościoła biegał  . Wstyd wam wszystkim  powinno  być! Mi bardzo było wstyd i za rodziców i proboszcza.  Tyle przygotowań wszystkiego  i biegaj  i się mecz  z dziećmi aby wszystko  wyszło.  Bardzo dziękuję  panu Marcinowi, że nauczył  moja corcie  psalmu. Do dziś wspomina milo organiste . Pomyślcie sobie ile dla was zrobił bądź waszych pociech. A nie czepiacie się podpisów.  Złodzieja  się czepiajcie!  Wstyd  wam katolikom  powinno być! Nie umiecie nic docenic.

1
            1
             3
            3