Ratunku!!!!!!

Czy w końcu ktoś z radnych wyrzuci tego uczonego organiste masakra!!!!!! Obraza nas parafian ze nie umiemy śpiewać a to on nie ma talentu nie umie się dostosować do uroczystości mszalnych !!!!! Czy ksiądz proboszcz tez stracił słuch gdzie nasze pieśni pełne życia . Ratunku!!!! Chcemy pana Marcina chcemy słyszeć i śpiewać nasze pieśni na nasze parafialne melodie wołam w imieniu parafian Chcemy Marcina organistę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Ratunku!!!!!!

No oby i ona nie była przekupiona może zbierajmy podpisy puścimy listę w obieg co Wy na to?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ludzie dajcie hasło nowej radzie ekonomicznej aby porozmawiali z panem Marcinem. Bardzo go brakuje w tym kościele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ma co gadu gadu tylko Jak wcześniej ktoś zaproponował zacznijmy zbierać podpisy aby pan Marcin wrócił

Chyba pani Olu słoń ci na ucho nadepnal tu nie trzeba mieć dyplomów żeby stwierdzić ze to beztalencie

Moze ten muzykolog z uniwerku nadaje się na skrzypce bo na organach mu granie nie wychodzi takie coś w naszym kościele!!! porażka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ech
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zacznijmy, że to organista miał gorszy moment, zresztą cały czas go ma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak się ma tępy słuch to i tępy organista nie przeszkadza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak lizaki to podstawa. Teraz jak ktoś nie daje cukierków to już skreślony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proponuję trochę wyluzować. Szkrabik może miał gorszy moment. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani się nie podoba a ja się już przyzwycziłam do nowego organisty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ślubna w kielnie każdy ci powie jak skontaktować się z panem Marcinem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Racja jak stać proboszcza żeby nowemu płacić krocie jeszcze za tak beznadziejne granie to naszemu powinien płacić jeszcze raz tyle!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zawsze można porozmawiać. A nie juz w przód mówić, że nie wróci. Dajcie mu konkretne pieniądze i wróci. Nie chodzę tutaj do kościoła, ale z chęcią bym się dolozyla na pensje dla poprzednika. Warto by było! Zamiast dać na kolekte to porostu na organiste zrzuta. No i tyle. Co sądzicie? Ps. Nie mam kontaktu do Pana Marcina aby go poprosić o oprawę muzyczną.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze można porozmawiać. A nie juz w przód mówić, że nie wróci. Dajcie mu konkretne pieniądze i wróci. Nie chodzę tutaj do kościoła, ale z chęcią bym się dorzucila
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może wspólnymi siłami jakieś podpisy zebrać albo nowemu organy zakluczyc bo kto wie czy jak będzie nowy proboszcz czy nie będzie słuchać Rompy . Myśle ze siła jest w nas parafianach tylko Tylko te babcie są zaslepione
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ślubna zamów pana Marcina on nie zawiedzie tylko ten nowy kluczy organy na kludke a organy to nie jego własność a probosz z zazdrości ze panMarcin lepiej gra niż ten dyplomowany może nie odkluczyc jak nie udostępni organów nie płac księdzu za slub
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na razie nic nie zrobimy bo pan Marcin raczej nie wróci dopóki jest ksiądz Rompa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To może czas najwyższy pomyśleć o zmianach i podjąć jakieś działania aby tu wrócił. Bynajmniej wiemy co będziemy mieli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdarzyło mi sie zamawiać pana Marcina do uroczystości pogrzebowych.Wiadomo trzeba zagrać na mszy i potem zaśpiewać przy grobie na cmentarzu.Gdy spytałem "ile sie należy" odpowiedział"ile pan uważa". Ten pan ma mój szacunek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1