Ratunku!!!!!!

Czy w końcu ktoś z radnych wyrzuci tego uczonego organiste masakra!!!!!! Obraza nas parafian ze nie umiemy śpiewać a to on nie ma talentu nie umie się dostosować do uroczystości mszalnych !!!!! Czy ksiądz proboszcz tez stracił słuch gdzie nasze pieśni pełne życia . Ratunku!!!! Chcemy pana Marcina chcemy słyszeć i śpiewać nasze pieśni na nasze parafialne melodie wołam w imieniu parafian Chcemy Marcina organistę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie zostawimy tej sprawy tak....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bzdury

Tłumy nie narzekały bo ich nie było w kosciele. Wiele osob jeżdziło do sąsiednich parafi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie będę z tobą dyskutować parafia Teraz jest rozśpiewana ja tez chodzę co niedziele do kościół i widzę zmiany na lepsze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Najpierw proszę zapytać sie parafin czy pan Paweł przeszkadzal.... nie bylo tłumów narzekajacych...... a chodzę do kościoła co niedzielę....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tu się mylisz właśnie większości przeszkadzał nowy organista! Nie nienawidzę go ale niestety nie umie grać a jak masz to w du... to wcale się nie udzielaj I będę tu chodzić do kościoła bo tu należę!!! Boli cię to ze stoję za panem Marcinem ja i wielu innych łącznie z rada. I nikomu nie daje przykładu każdy odpowiada za siebie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aga na prezydenta. Bo wszystko musi być po jej myśli. Nie ważne że większości nie przeszkadzał nowy organista. Przeszkadzał on jednej Pani i należy wszystko zmienić. W d*pie mam kto jest organistą. Po co innego się idzie do kościoła, ale ton wypowiedzi Pani "Aga" wskazuje że chyba powinna być z tego kościoła wyrzucona, bo jedynie co robi tutaj na forum to budzi nienawiść do organisty Pawła i ludzi którym on nie przeszkadzał. Kiepski daje nam przykład na bycie porządnym katolikiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie musza być studia muzyczne jak się ma talent a tak po za tym obrażacie nas ! Niedługo nie będzie można wejść do kościoła bo nie mamy studiów co za żenada !!! Anonimie idź za Pawełkiem i nie udzielaj się . Był jest i będzie pan Marcin i na tym kończymy forum! Aha jak już pisałam na spotkaniu była tez rada parafialna i poparła pana Marcina !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wnioski z palca wyssane ale na forum piszecie skoro bladego pojęcia niemacie.

No tak radę ekonomiczna przyznała mu na pewno dobra pensje..... wkoncu to oni rządzą parafiia a nie ksiądz....

Po muzycznych studiach?

Niech se idą pan Marcin tez jest po studiach i nie zdziera pieniędzy z parafian gra z zamiłowania a nie dla pieniędzy niech Pawełek bogaci się w innej parafi!!! My będziemy stać murem za panem Marcinem!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

O jakie zachowanie Ci chodzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super ,ja się z chęcią dołączę. Miliony na kącie , a ludzia za pracę nie wypłaca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę wierzyć odwagi mi nie brak!!!Poradzę sobie... Nie padrauje takiego zachowania..

To kiedy sie wybierasz. Chętnie pójde z Tobą. Kłakać szczekaczką na forum każdy potrafi ale iść powiedzieć do proboszcza to odwagi brak. To co w ten weekend Ci pasuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak nie zostawimy tej sprawy!!!! Pójdę do księdza i porozmawiam z nim. Przedstawie mu to forum i to co zostało tu napisane..i że nie zgadzamy się aby w taki sposób Pan Paweł został zwolniny. Uważam że była to typowa manipulacja osób które chciały powrotu Pana Marcina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co miał zrobić z tą ziemią? Zbudować sobie tam pałac, czy wy może byście chcieli sobie tam coś zbudować? Chociaż, rzeczywiście mógł zostawić tą ziemię, bo jak w koło będzie tyle idiotów, to najlepiej będzie ich wysłać do piasku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zacznij od proboszcza że tyle ziemi z parafi wyparowalo

Ta rada też trzeba się zająć....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1