Ratunku!!!!!!

Czy w końcu ktoś z radnych wyrzuci tego uczonego organiste masakra!!!!!! Obraza nas parafian ze nie umiemy śpiewać a to on nie ma talentu nie umie się dostosować do uroczystości mszalnych !!!!! Czy ksiądz proboszcz tez stracił słuch gdzie nasze pieśni pełne życia . Ratunku!!!! Chcemy pana Marcina chcemy słyszeć i śpiewać nasze pieśni na nasze parafialne melodie wołam w imieniu parafian Chcemy Marcina organistę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chcecie sprawiedliwosci. Puste słowa. I pusci ludzie jestescie. A jakos nikt nie ządał sprawiedliwosci rok temu jak proboszcz pomiatał parafią księżmi i organistą. Afera mu wyskoczyła to spokorniał. Rada ekonomiczna robi pożadki w parafi od tego roku i całe szczescie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Marcin chyba miał..... skoro tak bardzo mu zależało aby wrócić...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie po to się kończy szkoły żeby zarabiać 100 złoty. Widać że ty wszyscy chyba po podstawówce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki dyplomata nie powinien mieć problemu z znalezieniem pracy ale u zgarynal niezła kasę śluby i pogrrzeby 400-600 zł to mu pasowało cwaniak!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonimie chyba wy pare osób jesteście za pawlem Nas może przyjść wielu. Paweł miał cały rok żeby sie dostosować nie podołał porażka i naprawdę przestań zrzędzić jest pan Marcin i tak ma być! Teraz jest sprawiedliwie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chcemy sprawiedliwości... Pan Paweł jak dla mnie został nie słusznie potraktowany... był nie wygodny dla Pana Marcina. Stad ta cała afera!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A idźcie wy ludzie ..był tamten-źle ,jest ten też źle!Sami nie wiecie czego chcecie!To juz nawet nie jest śmieszne.Pewnie i tak połowa z was w kościele bywa od święta a głos zabiera.Ja kończę tę bezsensowną dyskusje.Tymczasem,do zobaczenia w innym wątku. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może warto w coś tej sprawie zadziałac..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też jestm tego zdania..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zebrało się kilka moherów i poszli do księdza, a potem mówią że byli większością. Trzeba było zrobić referendum na całą parafię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To kto mówi tu o większości...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze się przekonamy.... mnie parafinki nikt się nie pytał...

Parafianko nie wiesz co mówisz!!! proboszcz tylko się męczył z Pawlem nie trzeba być uczonym aby to widzieć i słyszeć! Paweł to porażka a dla proboszcza duży plus

Co ty z tym wykształceniem!!!! Panie Pawle bo chyba ty to piszesz masz dyplomy a ręki radnemu nie podałes! i to ma być wykształcenie!!!!! Twoje zachowanie to masakra . Nasz pan Marcin ma to coś co ty nigdy nie będziesz miał! kulturę szacunek i talent

Jest pan Marcin i kropka! Tak chciała większość parafian i nie ma o czym dyskutować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Śpiewa z radością!!!To jest masakra.Bez wykształcenia...Parafianie tak nie może być.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pan Marcin jak dla mnie nie ma wstydu.... i tyle. Dziwi mnie tylko zachowanie księdza... Przecież mógłby zawalczyć o Pana Pawła... A on na wszystko się zgadza... Dziwne to wszystko i kto nami wkoncu rządzi w parafii?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wy jesteście katolikami? Już bym chyba wolał żeby cały ten islam by wyciął w pień katolików, bo to wasze zachowanie poniżej normy społecznej jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szacun dla pana Marcina narescie słychać rozspiewanych parafian
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej anonimie jak nie lubisz pana Marcina to podążaj za Pawełkiem do nowoczesności powodzenia napewno się dopasujcie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1