Ratunku!!!!!!

Czy w końcu ktoś z radnych wyrzuci tego uczonego organiste masakra!!!!!! Obraza nas parafian ze nie umiemy śpiewać a to on nie ma talentu nie umie się dostosować do uroczystości mszalnych !!!!! Czy ksiądz proboszcz tez stracił słuch gdzie nasze pieśni pełne życia . Ratunku!!!! Chcemy pana Marcina chcemy słyszeć i śpiewać nasze pieśni na nasze parafialne melodie wołam w imieniu parafian Chcemy Marcina organistę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jaka masakra przynajmniej śpiewa się z radością piękne piesni, a nie takie bez składu i ładu. Bardzo dobrze ,że wrócił Pan Marcin od razu jest radośniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przeczytałem i ....opadła mi szczęka.Anonim zmień lekarza w trybie natychmiastowym!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masakra z Panem Marcinem.... znów wróciliśmy do kamieniołomow..... dla czego proboszcz na to pozwolił!?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy wam już ludzie zupełnie rozum odebrało. Skończcie już tą wojnę polsko-polską. Organista mógł się nie podobać, ale to co się tu wyprawia to z wiarą ma tyle wspólnego co pingwiny z Majorką. Wylewacie z siebie jad aż słabo się robi. Skąd w was ludzie zawiści - tak zawiści i możecie mówić co chcecie, ale tak to wygląda.

Nikogo nie obrazalismy! masz racje muzykę skoczyliśmy w podstawówce ale czegoś nas nauczyli na tej muzyce i co niektórzy maja tak zwany SŁUCH
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Anonimie umiejetnoscim i wykształcenie może ma ale gdybys widział jego zachowanie i wulgaryzm to byś zmienił/la zdanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jak mi pisaliście ze mam iść do innej parafi wiec droga wolna możecie śmiało podążać za panem Pawełkiem ucieszy się ze słuchaczy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Obydwie rady poparły pana Marcina. A państwo Wojciechowscy tez

Kto opiniował czy gra dobrze i na jakiej podstawie. Uderzał w złe klawisze? Podczas grania stosował nieodpowiedniej długości pauzy? Sami tenorzy się znaleźli w tym kościele. Proboszcz na te swoje pseudo dwa głosy to fałszuje. Nie słyszycie tego?
Każdy z nas drze tu mo.. tzn głośno śpiewa nie słysząc siebie samego jak fałszuje. Organista może pasował może nie pasował. Jednym tak drugim nie. To jest subiektywne odczucie. Państwo Wojciechowscy mogliby się wypowiedzieć w tej sprawie, może jeszcze kilka innych osób z całej parafii ale nie jedna czy druga osoba. Większość z nas edukację muzyczną skończyła w szkole podstawowej czy po jednym semestrze w szkole średniej więc nie mamy prawa obrażać człowieka i jego umiejętności.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdyby grał dobrze to by nie było tematu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę przestac pisać bzdury... To proszę się zapytać parafii... A nie rady ekonomicznej i paru parafian... ksiądz proboszcz powinien przeczytac te posty na kazaniu a wtedy nich parafianie zdecyduja.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Organista może i se radził ale parafia z nim już niekoniecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się! Miałbym też kilka pytań do naszych radnych. W gronie zacne osoby... ja już nie wiem czy oni robią porządek czy tuszują rozkradanie majątku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ewidentnie chcieli się go pozbyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wyluzuje. Nie popieram takiego zachowania. Tak nie można postępować z ludźmi. radził sobie doskonale. a umietnisci i wykształcenie można było tylko pozazdrościć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wyluzuj bo ci żyłka pięknie.Były organista po prostu nie bardzo radził sobie z przygrywaniem do mszy.Co nie znaczy ,ze był do niczego.Zwyczajnie,jego umiejętności są inne niż wymagane.To tyle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie rozumie komlpetnie naszej parafii i tego co się w niej dzieje. Dla czego tyle jest nienawiści. Dla czego ksiądz zgodził się na powrót pana Marcina?Co takiego zrobił obecny organista?. Dla czego rzadza nami osoby z rady ekonomicznej!!! gdzie w tym wszystkim jest zarządca naszej parafii? Nie zgadzam się na powrót pana Marcina. Dla czego ksiądz nie przeczyta na kazaniu zamieszczonych na tym forum postów... Przecież jest tu biało na czarnym że chcieli się pozbyć obecnego organisty!!!Pan Marcin zbierał podpisy na księdza proboszcza też bym nie chciał takiego pracownika. A teraz wraca... Dziwne to wszystko..pamietajcie karma wraca....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idź do parlamentu europejskiego donosić a pani niech się zajmie lepiej naszym wójtem i jego machlojami .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokladnie. Czas zrobic z tym porzadek. Prosze udac sie do rady ekonomicznej parafii Kielno . Maja wszelka dokumentacje. Skoro zaczeli robic porzadek z proboszczem to niech to skacza. Pani jest zainteresowana. Moze jak sie pojawi artykul w gazecie to proboszcza zmienia. W koncu ktos sie zainteresowal.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo sensacja jest dotyczy zniknięcia części majątku parafii.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0